Reklam

Falkenberg - GIF Sundsvall: Under 2,5 Mål

Matchcenter
27 juli 2019 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Falcon Alkoholfri Arena
23 jul 2019 at 13:01 (Uppdaterad 27 jul 2019 at 17:54) 23/07
53
0
Chans (över-under): 40-60%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Svenska Spel Spela nu hos Svenska Spel

Nyckelfaktorer:
- Det är stor skillnad på Falkenberg hemma och Falkenberg borta
- Varit ett stort tapp för Sundsvalls offensiv när man sålde Hallenius
- Sundsvall har på bortaplan endast gjort 7 mål på 9 matcher
- Falkenberg har endast gjort 5 mål på 8 hemma matcher

Det är dags för bottenmöte i Allsvenskan där bottenplacerade Falkenberg möter Sundsvall som befinner sig på kvalplats. För Falkenberg är det stor skillnad på hemmaplan och bortaplan framförallt försvarsmässigt. De senaste fyra matcherna efter uppehållet har man åkt och gett upp på bortaplan i förhand mot Hammarby och Örebro och släppt in 10 mål. Medans man har stått för två helt andra typer av prestationer då man stått upp bra på hemmaplan mot Elfsborg (vinst 2-1 och IFK Göteborg 1-1). Ifall Falkenberg kommer hålla sig kvar i Allsvenskan är det tack vare spelet på hemmaplan. Falkenberg spelar väldigt olikt de andra lagen och slår mycket längre bollar vilket inte har givit något vidare resultat för målskyttet och man har endast gjort 5 mål på sina 8 hemmamatcher.

Sundsvall inledde Allsvenskan ganska bra men är inne i en riktigt dålig form och har fått sälja spelare för att rädda klubbens dåliga ekonomi t ex anfallaren Hallenius som har stått för målen Sundsvall denna och förra säsongen. Målskyttet på bortaplan har varit ett problem för Sundsvall under säsongen och endast gjort 7 mål på de 9 bortamatcher hittills i år och tappet av Hallenius har inte gjort det lättare..

Jag tror på en avvaktande matchbild där båda lagen är rädda att förlora och det med ovanstående faktorer till en tycker jag det finns bra spelvärde på U2,5 mål till 1,85


 

  • Stryktipset och Topptipset
  • Bomben och Lången!
  • Svenska folkets spelbolag

Kommentarer

Feedback