Reklam

Faerjestad - Skellefteaa: 1

Matchcenter
14 februari 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
13 feb 2020 at 10:57 (Uppdaterad 14 feb 2020 at 21:09) 13/02
26
0
Chans (1-X-2): 57-18-25%
Spelvärde: 115,14%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-3
Unibet Spela nu hos Unibet
SHL

De blev omkörda av Djurgården till slut senast, men det var Färjestads match och jag tycker det känns väldigt stadigt i Färjestad just nu. Ryno har precis skeppats iväg. Ett exempel på stök i truppen? Snarare tvärtom. Ett tecken på att man tar rollern i laget på allvar och när Ryno inte längre håller som center i en av de två offensivt inriktade kedjorna, då ska han bort. Mycket proffsigt av klubben att göra sig av med honom innan han själv skulle börja stöka.

Färjestad känns som ett bombsäkert topplag. Tvåa i tabellen just nu och seriens bästa hemmalag. Fredagsmatch här, Färjestad spelar gärna matcher på fredagar ibland och det brukar då vara rätt bra drag på läktarna. Smart.

Sömnigt i Skellefteå

Skellefteå skvalpar lite i tabellen och när några lag börjat spela bättre har man fått flytta på sig neråt. Åtta just nu och det kommer bli åttondelsfinal. De får sikta på att försöka få hemmaplansfördel i åttondelen men just nu är det precis på gränsen om man ens ska klara det. Ingen höjdare borta heller, Skellefteå. Man började säsongen bra borta men har sen dess haft stora problem.

Jag tycker massor talar för Färjestad här och över 2 gånger pengarna är ett odds jag älskar.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback