Reklam

Facundo Bagnis/Hans Hach - Luke Bambridge/Jonny O'Mara: 2

Matchcenter
14 april 2018 at 01:10 - Tennis, Challenger
13 apr 2018 at 16:42 (Uppdaterad 14 apr 2018 at 09:00) 13/04
64
0

Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 108,46%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Mexiko City. Underlag: Grus.

Tycker inte det är något att fundera på här. Klar favorit, 1,87 i odds, det är bara att köra.

Europa är bättre på dubbel är övriga världen. Det är en viktig, generell lärdom när man värderar dubbelmatchen. Konkurrensen i Europa är helt, helt annorlunda när det gäller dubbel jämfört med hur det ser ut i andra världsdelar. Spelare som Hach, som satsar på dubbel men inte är någon större spelare, kan få en väldigt bra dubbelranking, nästan enbart på att man spelar turneringar där det nästan saknas dubbelspecialister.

Toppspelare på den här nivån, britterna Bambridge och O'Mara. Bambridge är på gränsen till att kanske kunna kliva över lite till atp-touren framöver nu när han börjat satsa helhjärtat på dubbel och O'Mara är på väg att bli en topprankad spelare på challengernivå. Han har ännu inte en hel säsong som dubbelspecialist i ryggen och därför har hans ranking inte hängt med, men spelstyrkemässigt är han däruppe redan.

Hach är en dubbelspecialist som är på gränsen mellan future- och challengertouren. Bagnis en singelspelare som är rätt bra i dubbel, men inget som skrämmer.

Grus, det gynnar motståndarna, men det går väldigt snabbt i Mexiko City på grund av hög höjd, det gynnar vårt par kraftigt. 

Som jag skrev om i början. Det är inget att snacka om det här. Vårt par är klara favoriter och oddset är riktigt fint.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback