Reklam

Fabrice Martin/Franco Skugor - Elias Ymer/Mikael Ymer: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
21 juli 2022 at 15:50 - Tennis, ATP
Sportzentrum Court 1, Roy Emerson Arena
21 jul 2022 at 09:33 (Uppdaterad 21 jul 2022 at 17:17) 21/07
166
+1
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 138,00%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Man ska inte jämföra det här med vårt spel på bröderna Ymer igår. Det var overkligt bra. Idag är det "bara" jättebra.

Ganska stabilt ändå när bröderna Ymer igår slog hemmaspelarna Husler/Stricker. Raka set, inte överlägsna kanske, men bättre i båda seten och segern var odiskutabel. Bra spel, bra inställning, de såg bra ut helt enligt beräkningarna.

Nu nytt motstånd. Ett tuffare motstånd. Men långt ifrån ett omöjligt motstånd.

Martin har tappat mycket i nivå och ranking senaste året. Det kan egentligen bokföras på en enda punkt. Chardy har inte spelat något med honom senaste året. Martin har levt egentligen bara på det samt lite grann på att andra starka singelspelare spelat med honom. När han spelar med dubbelspelare, då funkar det aldrig. Det har inte ens funkat när självaste Mahut försökt ta hand om honom. 

Nu tillsammans med Skugor, Martin och det, det känns lite...oklart.

Skugor var fram till nyligen borta nästan ett år och åtminstone jag trodde att han slutet. Sen han kom tillbaka har han inte varit bra överhuvudtaget och mycket oklart om han håller för spel på atp-touren numera.

Martin och Skugor är två spelare som nästan bara kan serva. Bröderna Ymer kommer fullständigt krossa dem från baslinjen. Sen är det ju det där, de kan just serva. Brödernas servar är lite tunna. Det är alltid vanskligt att vara så underlägsen servemässigt i dubbel. Sen finns det så klart någon liten oro att de inte kommer bry sig här, svenskarna. Elias har singel innan den här matchen. Förlorar han kan han skita i matchen. Vinner han kanske han vill fokusera på kvartsfinalen imorgon. Mikael bryr sig inte om dubbel och det närmar sig helg om han vill förbereda sig eller kvala in till någon turnering nästa vecka. 

Det finns orosmoln. Därför är motståndarna knappa favoriter här men rent kvalitetmässigt, jag tror att bröderna är det bättre paret här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback