Reklam

Fabio Fognini - Dominic Thiem: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
9 maj 2022 at 19:10 - Tennis, ATP
Centrale, Foro Italico
9 maj 2022 at 09:36 (Uppdaterad 9 maj 2022 at 21:06) 09/05
101
+2
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 104,28%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Kvällsmatch i Rom. Alltid något lite magiskt över det och det här känns ju på förhand inte jättedåligt.

Oddset är inte heller dåligt. 

Få saker är väl egentligen svårare än att sitta och gissa hur nivån ska utveckla sig för en spelare som varit borta länge och kommer tillbaka i uselt spelmässigt skick. I Thiems fall skulle jag säga att hans återkomst hittills i år varit en av de sämre comebacker jag sett. Han var absolut borta halva förra säsongen och en del av den här. Det är inte lätt att tidigare varit topp-3 i världen och hoppa in direkt på den nivån men det normala är att man om man är så bra som Thiem åtminstone kommer tillbaka som en riktigt bra spelare som kan hävda sig i något som är i närheten av toppen. Thiem har sen sin återkomst helt enkelt inte hållit någon slags atp-nivå.

Till den här veckan då? Har han hittat något?

Han kan ju ha gjort det, men för bara några dagar sen var situationen fortfarande att han verkligen inte hade ett rätt. Han har inte ens haft en vettig forehand sen sin återkomst. Normalt ett av tennisens bästa slag men nu ett medelmåttigt slag.

Jag tycker man måste se någon slags tendens innan man inbillar sig att Thiem ska vara bättre. Till dess är utgångsbudet att han fortsätter förlora. Särskilt mot Fognini i Italien. Fognini i Italien förresten, alltid mycket giftigt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback