Reklam

Evgeny Donskoy - Andrew Harris: 1

Matchcenter
8 januari 2020 at 01:25 - Tennis, Challenger
7 jan 2020 at 14:58 (Uppdaterad 8 jan 2020 at 02:43) 07/01
51
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 123,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Canberra. Underlag: Hardcourt.

Det här är ett sånt odds som jag hajar till lite på. Jag håller insatsen nere, för det är trots allt en spelare jag inte litar 100% på och oddset är för bra, men att Donskoy inte är favorit här, jag tror ändå att det är en rejäl överskattning av Harris som det här handlar om.

Harris slog Copil med minimal marginal i förrgår. Inte helt rättvist, jag tycker Copil var den bättre i en totalt sett ganska dålig match.

Copil har sänkt sin nivå så pass det senaste året att jag tycker det här är ett tuffare motstånd i Donskoy.

Donskoy är rankad precis utanför de hundra bästa just nu. Det är där hans nivå ligger någonstans, runt hundra i världen.

Harris är utanför de 150 bästa på rankingen, och då spelar han ändå konstant turneringar med ganska svaga startfält i Asien. Donskoy plockar sina poäng i mycket tuffare startfält.

Donskoy klar favorit

Jag har verkligen otroligt svårt att plocka fram något som skulle göra Harris till favorit här så ja, jag tycker oddsen är fel bara. Jag tycker Donskoy är klar favorit.

Bethard är det spelbolag som erbjuder högst odds på tennis. Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback