Reklam

Everton - Manchester United: (AH: +0,25) 1

Matchcenter
21 april 2019 at 14:30 - Fotboll, England - Premier League
Goodison Park    Paul Tierney
21 apr 2019 at 11:40 (Uppdaterad 21 apr 2019 at 16:25) 21/04
9
0
Chance (1-X-2) including handicap: 30-35-35%
Spelvärde: 110,60%
Lägsta spelbara odds: 1,74
Units: 3/10
Hit/Miss: 4-0
Bet365 Spela nu hos Bet365


Nyckelfaktorer:
- Manchester United är inne i en formsvacka och har förlorat de fyra senaste bortamatcherna.

-Manchester United spelade borta mot Barcelona i Champions League i tisdags och har derby mot Manchester City på onsdag.

- Everton visade fin form tills man förlorade oväntat mot Fulham förra helgen

- Man United har inte råd att förlora för att vara med i fighten om Champions League placeringarna.Everton tar emot Manchester United som åkte ur Champions League mot Barcelona i tisdags. Manchester United började bra när OGS tog över efter Mourinho men levde mest på att komma in med ny energi till redan skickliga spelare och fick med sig resultat som inte var riktigt rättvisa till matchbilden. Själva spelet har inte visat på så mycket förbättringar och nu när energin inte är på samma nivå som när OGS kom till klubben har resultaten blivit sämre också.
Everton å andra sidan har varit väldigt ojämna under säsongen, de visade prov på bra form och vann tre raka matcher mot Chelsea, West Ham och Arsenal. För att sedan förlora mot Fulham förra veckan..


På onsdag är det Manchesterderby och den matchen kommer ligga i fokus. Det är oklart ifall OGS kommer att rotera men det är ingen tvekan om att denna matchen kommer i kläm mellan Champions League-slutspelet och derbyt.

Shaw är avstängd i United och Gomes är avstängd i Everton.

Talar emot:
Everton är väldigt ojämna i sina prestationer denna säsongen. Tycker det är rätt att gå emot Manchester United denna matchen till dessa priser. Stora frågetecknet är om Everton kommer att prestera tillräckligt bra..
 

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback