Reklam

Everton - Burnley: 1 (0-1)

Matchcenter
3 maj 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Goodison Park    Chris Kavanagh
2 maj 2019 at 22:00 (Uppdaterad 3 maj 2019 at 22:51) 02/05
52
0
Chance (1-X-2) including handicap: 45-33-22%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Everton har på hemmaplan vunnit med minst ett mål 2 av de 3 matcherna. Då man mött Arsenal, Chelsea och Manchester United.. 
- Everton är inne i riktigt fin form och spelar bra fotboll med fin balans i laget.
- Burnley kommer från en riktig krigarinsats senast när man förlorade med 1-0 hemma mot Man City.
- Everton har hållit nollan de 4 senaste hemmamatcherna.
- Burnley kommer till matchen med bra form. Men är betydligt bättre hemma på Turf Moor.
- Everton har fortfarande chans på Europa League


Everton har presterat en riktigt bra fotbolls senaste 1-2 månaderna som resultatet också visar. Det var höga förväntningar på Everton inför säsongen med ny tränare och kvalitets värvningar i sommarfönstret. Säsongen har varit lite utav en besvikelse med väldigt blandade resultat. Men mot Newcastle och Chelsea hittade Marco Silva rätt balans på laget och sedan dess har man spelat en mycket bättre fotboll och fått med sig resultat också. Enda riktiga underprestationer var borta mot Fulham då man förlorade. Ifall man hade hittat spelet som man gjort senaste 1-2 månaderna tidigare på säsongen hade man haft betydligt fler poäng.
Saknas gör Gomes som är avstängd och vart de två senaste matcherna. Men spelet har även sett bra ut med Schneiderlin som är en bra ersättare.

Burnley, förra säsongens succélag började säsongen dåligt men har också visat prov på bättre spel under senare delen av säsongen. Man stod upp mot Manchester City bra i senaste matchen och förlorade bara med 1-0. Men till spelet och chanserna borde City vunnit med fler mål.

Burnley är mycket bättre på hemmaplan och lever på att var fysiska och spelar med hög energi och är ett av de lagen som springer flest meter i ligan. Vilket är svårt att ha match efter match och brukar leda till väldigt ojämna prestationer. Efter senaste matchen mot Manchester City blir det svårt att vara 100% mentalt redo. Det är stor kvalitetsskillnad mellan lagen och tycker marknaden underskattar Evertons spel senaste tiden och hittar spelvärde.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback