Reklam

Everton - Bournemouth: Att få ett kort i matchen: Jefferson Lerma

Matchcenter
13 januari 2019 at 15:15 - Fotboll, England - Premier League
Goodison Park    Anthony Taylor
11 jan 2019 at 15:38 (Uppdaterad 30 jan 2019 at 12:36) 11/01
39
0
Chans: 35%
Spelvärde: 101,50%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 4/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
En annan typ av match mot Everton på Goodison Park och chansen att han lyckas med få kort här är väldigt stor. Här ska han nämligen försöka sätta stopp för anfallsvapen som Richarlison, Gylfi Sigurdsson och Theo Walcott

Motivering:

Jefferson Lerma från Bournemouth undvek sitt tionde gula kort för säsongen mot Watford på Vitality Stadium vilket betyder att han ännu inte behöver sitta på läktaren och skämmas. Därför kan vi gott se honom ta emot ostaskivan nummer tio i denna match. Det kommer att bli flera tuffa dueller på det centrala mittfältet.

Lerma orsakar för många frisparkar

Sedan sommarövergången från Levante till ”The Cherries” har det varit en ganska hyfsad säsong för den colombianska mittfältsmotorn. I alla fall om man bortser från antalet gula kort han fått emot sig. Det är en smula problematiskt att han redan tagit på sig nio gula kort när säsongen endast är halvvägs. Det gick tydligt att se att hans tränare bad honom att hålla sig i skinnet i förra matchen mot ”The Hornets” men den strategin kommer inte att fungera igen. Jefferson Lerma är ankaret på det centrala mittfältet och när man spelar på den positionen hamnar man i automatik i många dueller.

När man tänker på att ”The Toffees” med största sannolikhet kommer till att vara spelförande i denna uppgörelse, finns där något plats för defensiva mittfältare från Bournemouth. Den colombianska mittfältaren kommer förmodligen att drabba samman mot André Gomes och Idriss Gana Guyey vilket knappast är en ’dans på rosor’. Vi sätter vår tillit till att colombianen kommer upp i tvåsiffrigt antal kort och därmed blir avstängd nästa match.

Därför rekommenderar vi att spela på att Jefferson Lerma får ett kort i matchen till oddset 2,90 hos Unibet. Tryck nedan för att lägga oddset hos Unibet. 

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback