Reklam

Everton - Arsenal: 2

Matchcenter
6 december 2021 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Goodison Park    Mike Dean
3 dec 2021 at 12:58 (Uppdaterad 6 dec 2021 at 22:57) 03/12
17
0
Chans (1-X-2): 15-35-50%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Ett skadedrabbat Everton sjunker i tabellen

Rafa Benitez sista match?

Ingenting går det blåklädda laget från Liverpools väg denna säsong. Tungt skadedrabbade är de med viktiga spelare som Calvert-Lewin, Mina, Sigurdsson borta. Ett poäng har de skrapat ihop på de fem senaste matcherna, i hemmamötet mot Tottenham Hotspur där det slutade 0-0. Tyngsta förlusten kom i förra omgången när de blev utspelade på hemmaplan av värste konkurrenten Liverpool, ett lag som de förra säsongen vann över på bortaplan med 0-2 och kryssade hemma mot. Det råder kris i klubben för tillfället och Benitez hänger löst. Om inte poängen kommer in snart är han förmodligen nästa tränare i Premier League att bli sparkad.

Arsenal har klättrat till en femteplats i tabellen

Arsenal på femteplats är bara ett poäng efter West Ham i tabellen inför deras femtonde match den här säsongen. Svajiga har deras bortaresultat varit och kommer senast från en förlust med 3-2 mot Manchester United på Old Trafford där första målet som gjordes av Smith Rowe var aningen tveksamt till om det skulle blivit godkänt. Men även om de förlorade gjorde de en fullt godkänd insats mot ett United som har höjt sig sedan Solskjaer fick gå, men som fortfarande lider av en del problem. Martinelli gjorde en riktigt fin insats och borde få starta mot Everton.

Kika in i vårat matchcenter för fler odds och marknader på matchen!

Everton fem senaste:

Everton – Liverpool, 1-4

Brentford – Everton, 1-0

Manchester City – Everton, 3-0

Everton – Tottenham Hotspur, 0-0

Wolves – Everton, 2-1

Arsenal fem senaste:

Manchester United – Arsenal, 3-2

Arsenal – Newcastle, 2-0

Liverpool – Arsenal, 4-0

Arsenal – Watford, 1-0

Leicester – Arsenal, 0-2

Mitt speltips Everton – Arsenal

Även om jag är osäker på Arsenals bortaform blir mitt tips att de vinner mot Everton. Hemmalaget är så långt ner under isen för tillfället som det går att komma och efter uklassningen på hemmaplan i veckan av värste konkurrenten ser jag inte någon ljusning än på ett tag. Dessutom tycker jag att det rödklädda Londonlaget gjorde en mer än godkänd insats på Old Trafford i veckan. Det finns en enorm bredd i anfallsspelet med Saka, Smith Rowe, Aubameyang och Martinelli där alla är potentiella avslutare. Tippar att de lämnar med alla poängen.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback