advert

18/03, Everton - Arsenal

Fre 18 mar 2016 at 17:08 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
I helgen bjuder Premier League på en rad bra matcher som du kan betta på. En av dessa matcher är Everton-Arsenal som kommer att spelas 13:45 den 19/3. På förhand ser det ut att bli en jämn match mellan två lag som egentligen inte har så mycket att spela för. Arsenal kommer från en formsvacka som har tyvärr har fått laget att tappa poäng i tabellen för Premier League. Med bara några matcher kvar av Premier League så ligger Arsenal 11 poäng bakom serieledaren Leicester.

Vår tips på betting

Om du vill vara med och spela på matchen så kan du betta. När det kommer till vårt speltips för matchen så har vi både tänka på det mest rimliga resultatet, som även kan dela ut bäst odds för oss. Vi tror att det blir en match som inte kommer bjuda på många målchanser. Båda lagen har två försvarslinjer som verkar vara i takt för matchen imorgon. Frågan är även om Arsenal är trötta efter att spelat bortamatch i Spanien. Då spelade de mot Barcelona och förlorade, och därmed åkte ut från Champions League. Därför tror vi att matchen inte kommer innehålla så många mål.

Odds hos Betsafe

Denna gången har vi valt att lägga vårt bet på Betsafe som alltid levererar bra odds på hela världens matcher. Att använda sig av deras sportbooking är helt problemfritt och enkelt.

Vi kommer betta på att det blir mindre än 1,5 mål i matchen mellan Arsenal och Everton. Det ger oss ett bra odds på hela 4.10, vilket vi självklart är mycket nöjda med.

Matchen innehåller INTE mer än 1,5 mål - Odds: 4.10
Feedback