Reklam

Evan King/Nathan Pasha - Sergiy Stakhovsky/Mikhail Youzhny: 1

Matchcenter
1 mars 2018 at 21:50 - Tennis, Challenger
1 mar 2018 at 12:02 (Uppdaterad 1 mar 2018 at 23:10) 01/03
117
0
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 119,25%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Indian Wells. Underlag: Hardcourt.

Känns som dagens stora felodds i tennisdjungeln det här. 2,25 i odds, men paret vi spelar på är favoriter. Bra värde alltså.

De var i final förra veckan, amerikanerna King/Pasha som precis inlett en rejäl dubbelsatsning tillsammans. Den här veckan har de redan hunnit med att för andra veckan i rad slå ett par bestående av två av de bästa dubbelspecialisterna på den här nivån och man får börja säga att de nu är etablerade som ett av de bästa paren på den här nivån.

Stakhovsky/Youzhny är samspelta, och relativt kapabla, men det är viktigt att ha med sig att ingen av dem bryr sig särskilt om dubbel, och även om de besitter en viss kapacitet, de är hutlöst ojämna, både spelmässigt och inställningsmässigt. De fick med sig en seger över ett helt okej par igår, men huruvida det var rättvist kan verkligen diskuteras. 

Rätt jämnt i spelstyrka mellan de här två paren och när det är på det viset är valet nästan alltid väldigt enkelt. Då vill man ha dubbelspecialisterna. De vill mer, de är mer stabila, och man vet mer vad man får helt enkelt. Korrekt odds på vårt par här är under 1,90, så riktigt bra värde.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback