Reklam
25 september 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
RCDE Stadium    José Munuera
25 sep 2018 at 12:26 (Uppdaterad 25 sep 2018 at 21:49) 25/09
67
0
Chans (1-X-2): 55-30-15%
Spelvärde: 110,55%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Tre matcher från La Liga under tisdagen och jag kommer befinna mig på Cornella-El Prat för att bevittna mötet Espanyol - Eibar. Gästerna har tre tunga avbräck till det här mötet och därför tror jag att vi får se hemmapubliken jubla högst i slutändan.

Espanyol har fått en hyfsad start på säsongen med sju pinnar på kontot efter fem spelade omgångar. Förlusten mot Real Madrid (0-1) är inte mycket att tala om och i torsken mot Alaves (1-2) så tycker jag att man har en del otur. Nu är det dock hemmaplan som gäller och här har Espanyol varit prickfria så här långt med seger mot både Valencia (2-0) och Levante (1-0). Två mycket fina insatser där Espanyol är betydligt mer offensiva än under förra säsongen, utan att tumma allt för mycket på det defensiva arbetet. Alla spelare sliter otroligt hårt för varandra och det tror jag kommer räcka långt idag. David Lopez ser ut att missa ännu en match men i övrigt inga större avbräck.

Eibar hade en tråkig start på säsongen med två raka förluster men har repat sig bra med två vinster och ett kryss på de tre senaste. Imponerande insats i senaste omgången hemma mot Leganes (1-0) men först och främst var det på hemmaplan och sedan tycker jag att Leganes ser otroligt svaga ut den här säsongen. Så den vinsten drar jag inte allt för stora växlar på. Mycket tuffare uppgift den här gången och Eibar reser till Barcelona med tre tunga avbräck i truppen. Defensivt så finns varken Ramis eller Cote med på resan och dessutom stryker vi anfallare Kike Garcia. Tränare Mendilibar ser ut att göra flertalet ändringar i startelvan och då tror jag inte att Eibar har något att hämta på Cornella-El Prat.

Med den fina hemmaform hos Espanyol, tillsammans med de avbräck Eibar har, så tror jag på en tredje raka hemmaseger här. Rak vinst på Espanyol finns just nu till 2,01 hos Coolbet och jag blir förvånad om vi får se det oddset vid matchstart.

/[email protected]

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback