Reklam

Eskilstuna United - Rosengård: 2

Matchcenter
23 augusti 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Damallsvenskan | f
22 aug 2018 at 16:50 (Uppdaterad 23 aug 2018 at 20:53) 22/08
28
0
Chans (1-X-2): 10-25-65%
Spelvärde: 100,75%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-1
Expekt Spela nu hos Expekt

Storfavoriterna Rosengård ligger på andra plats i Damallsvenskan efter succén Piteå. Endast en poäng bakom. Damallsvenskan är en kort serie där de endast spelas 22 matcher under säsongen. Det är åtta matcher kvar och varje poäng är viktig. Rosengård är som sagt bara en poäng bakom och har alla möjligheter att knappa in på Piteå. Dock har Piteå vad jag tycker ett lättare spelschema nu i slutet och om det skulle bli ett poängtapp för Rosengård mot Eskilstuna nu får man kämpa rejält för att gå ifatt Piteå. Piteå och Rosengård möts även i näst sista omgången.

Rosengårds trupp är i en klass för sig i Allsvenskan och snäppet bättre än i stort sett alla lag i serien. Senast mötte Rosengård nykomlingen Kalmar hemma i Malmö. Vänta var det att Rosengård skulle vinna vilket de också gjorde, men att de skulle vinna med hela 10-0 var överraskande. Dubbla hattrick i matchen där Landeka var ena och Anja Mittag den andra. Den tyska anfallsstjärnan klättrade därmed upp i delad skytteligaledning på tio mål. 

Eskilstuna ligger förvånansvärt långt ned i tabellen. Förra året slutade man på tredje plats i tabellen men i år har det gått betydligt sämre. Nu ligger man för tillfället på en åttondeplats efter två raka vinster. 

Rosengård har så pass mycket bättre lag än Eskilstuna, dessutom kommer man från en 10-0 seger och har verkligen fått igång offensiven. Rosengård vinner till 1,55!

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback