Reklam

Eskilstuna Guif - Ystad IF HF

30 mars 2016 at 21:00 - Annan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
I en haltande tabell i handbollens elitserie så jagar fortfarande Ystad IF HF en högre tabellplats. Laget har chans att ta sig till en andra plats i Elitserien 2016.  Något som de självklart kommer att kämpa för. Med endast två matcher kvar, så skiljer det endast 5 poäng upp till Allingsås IK som just nu vaktar andra platsen med en match mer spelad. Frågan är om Eskilstuna Guif ska sätta stopp för Ystad IF HFs drömmar om andra platsen redan ikväll.

Vårt speltips

Vi tror att Ystad IF HF kommer att sköta sitt jobb under kvällens match och ta hem tre poäng. Eskilstuna Guif har sett något för svaga ut i år för att kunna skaka om skåningarna i kvällens match. Det som egentligen talar för Eskilstuna Guif är att de har hemmaplan i kvällens match. Eskilstuna Guif har även en morot ikväll. Besegrar man Ystad IF HF så kommer laget vara klart för ett stundande slutspel i handbollens elitserie. Något som bäddar för en rolig och tempofylld match mellan två duktiga handbollslag.

Ystad IF HF vinner matchen - 2.03

Spelet lagt hos 24hbet

När vi la spelet så jämförde vi som vanligt mellan olika bettingsidor om vart vi skulle kunna få det bästa oddset på matchen. Av vår sökning så hittade vi till 24hBet som erbjuder det högsta oddset på att Ystad IF HF ska plocka hem matchen. Trots att laget hålls som favoriter i kvällens match så fick vi fram ett odds på 2.03. 24hBet har även ett stort utbud av odds på alla olika sporter som är populära i Sverige. Vi tycker det är tråkigt att inte fler svenska spelare har hittat till 24hBet som erbjuder riktigt bra odds på svenska sporter.
Feedback