advert

Escobedo/McDonald - Nedunchezhiyan/Rungkat

25 januari 2017 at 22:00 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:24 07/04
2
0


Det blir sällan särskilt bra när de lite mindre bolagen är först ute med matcher. Eller ja, dåligt för dem, bra för oss, kan man väl säga.

Här har man stirrat sig blind på dubbelranking, vilket alltid är jättefarligt. Båda våra amerikaner har spel som passar mer än okej för dubbel. Däremot har de än så länge inte satsat särskilt mycket på spelformen då de haft fokus på att bygga upp sina singelrankingar. Massor av kvalité i dem också. Escobedo har under början av säsongen slagit igenom rejält och visat att han håller hur bra som helst på atp-touren, bland annat genom att slå en så bra spelare som Medvedev i Australian Open. Den tidigare collegespelaren McDonald har ännu inte hunnit skaffa den ranking hans spelstyrka berättigar, just på grund av att han gått på college fram till i år och därför bara spelat några enstaka proffsturneringar här och där. Hans spelstyrka är dock riktigt bra för den här nivån och han kommer att nosa på atp-touren i år även han.

Motståndarna är inte dåliga. Nedunchezhiyan överraskade något alldeles oerhört och vann titeln i Chennai tidigare i år. Det ska dock sägas att han spelade med en väldigt mycket bättre spelare i form av Bopanna där och att motståndet var ganska svagt. Rungkat är en okej dubbelspecialist på den här nivån, inte mer.

Motståndarna är favoriter, de har bättre dubbelkvalitéer än våra singelspelare men det är långt ifrån alltid det är avgörande och oavsett vilket, dryga fyra gånger pengarna är skyhögt. Klart under tre gånger är korrekt.
Challengern i Maui är vad som gäller och underlaget är hardcourt.
  • Livestreaming
  • Virtual betting
  • Bra odds på mindre ligor

Kommentarer

Feedback