Reklam

Enzo Couacaud - Danilo Petrovic: 1

Matchcenter
16 januari 2020 at 04:45 - Tennis, Australien - ATP - Australian Open, Qualification
Court 19, Melbourne Park
13 jan 2020 at 14:58 (Uppdaterad 16 jan 2020 at 06:39) 13/01
65
0
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 122,85%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-1
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Turnering: Kval Australian Open. Underlag: Hardcourt.

Det är många matcher att sätta odds på samtidigt för oddssättarna i ett sånt här stort kval och kanske att de slarvar lite ibland. Här har man tittat på rankingen, satt oddset, och sen nöjt sig. Det kan vara lite farligt.

De är jämnrankade, så är det, och man kan tänka att rankingen aldrig ljuger, men jag har ändå svårt att tänka så.

För mig är Couacaud en spelare i toppen av challengertouren. Han har haft sjuka problem senaste åren och varit borta en hel del men när han väl spelar, då är han riktigt bra, särskilt på snabba underlag som det här. Han är hardcourtspecialist och det får gärna gå extra snabbt som det gör här.

Petrovic överrankad

Patrovic är i närheten av topp-150 i världen vilket känns märkligt. Han är en högst medelmåttig spelare som liksom segast sig uppåt senaste åren, bland annat genom att hela tiden hitta turneringarna med de svagaste startfälten. Egentligen lite bättre på grus där han får tid med sina stora svingar men han klarar hardcourt också, Petrovic.

När jag väger dem mot varandra är det dock omöjligt att inte hålla Couacaud som favorit och de här oddsen borde fixa till sig ganska snabbt, för de är helt enkelt felaktiga.

Vi tar morgondagens Australian Open också.

Noterbart här är att spelbolagen precis håller på att få ut odds på matcherna så har ni inte konto eller vill inte ha det hos bolaget jag skriver ut, vänta några minuter bara så ska de vara uppe på det bolag ni vill använda.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback