Reklam

Enrico Dalla Valle - Ricardo Ojeda-Lara: 2

Matchcenter
30 april 2019 at 10:10 - Tennis, Challenger
30 apr 2019 at 08:46 (Uppdaterad 30 apr 2019 at 11:42) 30/04
42
0
Chans (1-2): 39-61%
Spelvärde: 107,36%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Ostrava. Underlag: Grus.

Det går att se den här matchen från lite olika håll, så är det, och det är nog därför oddsen blivit som de blivit. Sånt där är extra bra. När man förstår varför oddsen blivit fel, för då blir värderingen säkrare.

Ojeda Lara har inlett säsongen helt värdelöst. Han har torskat det absolut mesta. Märkligt nog har han valt att spela på hardcourt, något som nästan aldrig fungerar för honom. Han har gjort någon enstaka bra hardcourtturnering genom åren, men mer är det inte. Nu grus, och nu ska det kunna gå lite bättre.

Varken något säkert eller starkt kort, Ojeda Lara, men motståndet här är också i princip obefintligt.

Dalle Valle är fortfarande rätt ung, men han har spelat professionellt i några år utan att ta sig in bland de 400 bästa på rankingen. Det är inte bra, och tittar man på spelarna han vecka efter vecka förlorar mot, de är inte bra. 

Jag tror inte att Ojeda Lara kommer behöva prestera något som ens är i närheten av en för honom vettig nivå idag. Jag tror att det kommer räcka med en ganska dålig match från honom, och när oddsen sitter som de gör, då spelar man.

Högst odds just nu hos Bethard, som allt som oftast har just högst odds på tennis. 500 kronor o boost om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback