Reklam

Enköping - Visby: 2

7 oktober 2018 at 15:00 - Hockey, Sverige - Division 1
7 okt 2018 at 12:09 (Uppdaterad 7 okt 2018 at 21:47) 07/10
34
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 106,15%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Klassika ö-laget Visby åker idag in mot landet och till Enköping. Hemmalaget har startat bra på säsongen, men känslan är väl också att de kanske haft lite flyt vägen. Visby har verkligen inte imponerat, men känns som att formen är på väg?

Enköping har till den här säsongen som bekant fått flytta till Stockholmsserien igen. Kanske blivit en liten nytändning för klubben som nu får lite derbyanda mellan några lag. Man har startat säsongen bra och ligger på plats tre i serien där segrarna kommit titt som tätt. Idag väntar lite tuffare motstånd igen och jag tror helt enkelt att man kommer få det tufft. Senast fick man stryk av nykomlingen Trångsund. Visserligen på bortaplan, men ändå är det inte okej om man vill vara ett ag för toppen. Visby har på pappret ganska liknande lag mot förra säsongen, men man har fyllt på med ett par spetsar ibland annat Zane Jones och Christian Hägg. Man har startat säsongen riktigt dåligt mot vad man kanske trott och det kan enbart gå åt rätt håll känns det som. Vinsten mot Huddinge hemma kändes lite som att det var vändningen, men direkt efter så var man tillbaka på förlustspåret igen. Igår vann man dock och det mot Hanviken på bortaplan med 4-2. Förhoppningsvis var det starten på någonting gott, för på pappret ska man vara klart bättre än där man ligger i tabellen idag.

Talar för spelet

  • Jämför man lagen så har båda lagen fyllt på med lite spelare inför den här säsongen. De som ser starkast ut är helt klart Visby enligt mig. Ett par riktigt duktiga spelare och det kommer förmodligen att visa sig under säsongen.
  • Enköping har vunnit mycket, men det har varit mot ett skadedrabbat Visby, Vallentuna hemma, Hanviken hemma och Hammarby på bortaplan. Det är väl lag som man i grunden ska slå också. De kommer få betydligt tuffare motstånd framöver.
  • Det är lag som också är mycket som just ett lag. Hårt arbetande och kämpar för varandra. Spetskompetensen är viktig i såna matcher och där är Visby klart starkare i form av ett par gubbar.

Talar emot spelet

  • Enköping alltid varit starka på hemmaplan samtidigt som att Visby inte imponerat särskilt på bortaplan såhär långt.
  • Enköping har vilat ett par dagar och Visby är back-to-back. Matchen igår mot Hanviken kanske inte var den mest intensiva, men ändå en match i benen för laget som kan sätta sina spår.

Jag tycker Visby borde ha bra chans här. Enköping har haft lätt motstånd såhär långt och blir inte förvånad ifall de rasar lite i tabellen under kommande veckor. Jag testar Visby inklusive övertid/straffar till oddset 1.93 hos LeoVegas.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet
Feedback