Reklam

Enköping - Väsby: 2

29 september 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
28 sep 2018 at 22:33 (Uppdaterad 30 sep 2018 at 03:04) 28/09
75
0
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 114,48%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Enköping har öppnat säsongen bra i den ”nya” serien och ligger tvåa. På lördagen tar man emot Väsby i Bachohallen och räkna med att det blir klart tuffare än i de senaste matcherna ESK spelat.

Enköping har inför den här säsongen fått byta tillbaka till den östra serien pågrund av lite geografiska ändringar i serierna. Det har på något sätt gett klubben en liten nystart och man har också fått in lite spelare, kanske tack vare att man kommer lite närmare huvudstaden samt att bortaresorna blir lite kortare. Man har vunnit tre av fyra matcher såhär långt, men alla med uddamålet. Det har varit mot lag som förväntas komma på undre halvan samt ett skadeskjutet Visby/Roma. Nu kommer man få säsongens tuffaste fight när Väsby kommer på besök. Väsby som senast gjorde en stark upphämtning mot Hudiksvall, men fick se sig besegrade med 6-5. Nu är motståndet klart lämpligare och ni som varit med tidigare vet att jag hållit Väsby ganska högt. Man är ett bättre lag än Enköping och oddset är klart spelbart här.

Talar för spelet

  • Väsbys spetskompetens. Offensivt så är Väsby riktigt bra och man ska ha klart bättre chans att göra mål framåt än hemmalaget här.
  • Enköping har enbart mött lag som får anses vara lite sämre. Väsby har bara spelat bortamatcher, men har ändå gjort det okej mot topplag som Segeltorp och Hudiksvall.
  • Väsby spelade till exempel ut Hammarby och vann enkelt tillslut med 3-1. Enköping fick kämpa, men lyckades vinna med 2-1. Tycker det säger lite om lagen.

Talar emot spelet

  • Att Enköping är ett starkare lag än förra året är givet, men hur starka är dem? De har en del att bevisa nu när framtida matcher kommer att spelas mot betydligt tuffare motstånd.
  • Två lag som förra omgången hade en del avbräck. Kan bli såväl positivt som negativt för vår del och det är svårt att förutspå.

Jag tycker det är skillnad truppmässigt mellan dessa lag. Väsby är ett lag för allettan och Enköping är inte det helt enkelt. Jag testar Väsby inklusive övertid/straffar till oddset 2.12 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback