Reklam

Enköping - Segeltorp: 2

2 december 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
2 dec 2018 at 12:02 (Uppdaterad 2 dec 2018 at 18:35) 02/12
52
0
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 133,95%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-3
Expekt Spela nu hos Expekt
Enköping tar idag emot Segeltorp i en match där det finns stora frågetecken ifall lagen ens vill vinna. Enköping innehar den sista allettanplatsen och Segeltorp skuggar tätt bakom. Oddsen är dock väldigt höga på ett väldigt kapabelt lag.

Enköping har gått riktigt bra den här säsongen och man har jobbat sig uppåt i tabellen jämfört med föregående säsonger. Den stora frågan många ställer sig såhär i december är om klubbarna ens vill spela allettan. Det är en ekonomisk smäll för de mindre klubbarna helt enkelt. Idag utgår jag från senaste matchen där Segeltorp mötte Visby. Inställningen såg ut att vara bättre än vad vi hade förväntat oss och de fick endast stryk med 1-3. Idag åker man till Enköping med i princip samma trupp och även om man inte har haft hög närvaro på träningarna i veckan så har laget en väldigt hög kapacitet. Jag utgår helt enkelt ifrån att laget vill vinna och vill man det så är man ett bättre lag än Enköping. 

Talar för spelet

  • På pappret är Segeltorp klart bättre. De har värvat ihop ett slagkraftigt lag som inte riktigt fått det att stämma, men grundstommen är otroligt bra.
  • Segeltorp vann säsongens fösta möte i sudden, men det var spel mot ett mål i den matchen. En fingervisning på hur bra laget är när dem vill.

Talar emot spelet

  • Vill Segeltorp vinna? Den frågan ställde vi oss senast också. En godkänd insats, men ändå förväntad förlust mot Visby. Idag då? 
  • Enköping är rätt starka på hemmaplan där man får styra det mesta. 

Jag tycker att det är en rätt oviss match och kanske också därför bara ett fåtal bolag släppt odds på denna. Oddset är påväg nedåt och har redan droppat, men känner fortfarande att det finns värde. Jag testar Segeltorp att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.85 hos Expekt

Lycka till!

/Heden

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus
Feedback