Reklam

Enköping - Hudiksvall: 2

10 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
10 okt 2018 at 14:58 (Uppdaterad 11 okt 2018 at 10:07) 10/10
51
0
Chans (1-X-2): 22-18-60%
Spelvärde: 102,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Betway Spela nu hos Betway
Det är dags för toppmöte i den östra serien där hemmalaget Enköping gästas av Hudiksvall. Glada Hudik har varit imponerande bra i inledningen och man är helt rätta favoriter, vilket jag också tror man visar ganska klart ikväll.

Enköping har gjort en bra inledning den här säsongen och ligger på plats tre med 14 inspelade poäng såhär långt. Dock har laget en match mer spelad än de flesta lagen. Jag tycker inte att deras prestation såhär långt ska överskattas. Laget man har på pappret är som sagt en liten förbättring gentemot förra säsongen, men jag är dock rätt övertygad om att de kommer dala nedåt i tabellen. Hudiksvall är ett av de lagen som varje säsong gör en storsatsning för att ta sig till hockeyallsvenskan, men också ett av lagen som är kända för att inte leverera när det väl gäller. Förra säsongen var ändå ett steg i rätt riktning, även om det inte räckte hela vägen. Nu har man återigen skrapat ihop ett bra lag och inledningen på sex raka vinster och 27-11 i målskillnad säger väl det mesta. Till Enköping åker man för att skrapa ihop tre nya poäng och det bör inte bli någon alltför tuff uppgift. Enköping är okej, men jag tror inte de orkar med Hudik under sextio minuter.

Talar för spelet

  • Hudiksvall är ett klart bättre lag på pappret än vad Enköping är. Gästerna har en trupp som mycket väl kan ta sig hela vägen till en kvalserie samtidigt som att Enköping ska vara väldigt glada ifall man ens når allettan.
  • Enköping är kanske lite överskattade som sagt. Man har mött enkelt motstånd och vunnit knappt i dessa matcher. Väsby slog man, men hade stolparna på sin sida. Senast blev man avfärdade av Visby på hemmais och Hudik är starkare än gotlänningarna.
  • Hemmalaget saknar ett gäng med spelare och några är osäkra inför kvällens match. I vilket fall om någon skulle spela så lär de inte vara 100%.

Talar emot spelet

  • Ju fler segrar, desto närmare kommer man en förlust. En klyscha eller ett ordspråk kanske, men så känns det såklart. Det gäller för Hudik att inte slappna av.
  • Enköping är förmodligen det lag som kommer gå in till den här matchen med bäst inställning. Hudiksvall är laget att slå såklart.

Hudik ska verkligen vara ett bättre lag än Enköping. Dessutom om hemmalaget har ett par avbräck. Jag testar Hudiksvall att vinna under ordinarie tid till oddset 1.70 hos betway.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
Feedback