Reklam

England - Sverige: Sverige tar bronset

Matchcenter
6 juli 2019 at 17:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Allianz Riviera (neutral)    Anastasia Pustovoitova
5 jul 2019 at 21:33 (Uppdaterad 7 jul 2019 at 08:48) 05/07
29
0
Chans: 34%
Spelvärde: 110,50%
Lägsta spelbara odds: 2,94
Units: 6/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Dam-VM

White är i form. Hon gör mål på nästan allt men hon är ensam. Som vi fått lära oss av Pokemonfilmen så är inte ensam stark. Ensamma starka spelare har vi lyckats plocka bort hela turneringen. Sinclair och Miedema är två stora namn som fått gå mållösa från möten med oss. Vi har ett så pass bra försvar att vi ska kunna plocka bort henne ur matchen.

Då vi väl lyckats med det, ja då har brittiskorna inte så mycket mer att komma med. Visst, de har en del snabba yttrar men ärligt talat så nej. Vi är bra i försvaret och det kommer att hålla. England visade dessutom upp en annan sida i semifinalen. De var ofokuserade och griniga. De fokuserade mer på domaren och amerikanskorna än på att faktiskt göra det jobb som de var där för. Deras brist på rutin på den här nivån sken igenom och nu är frågan om de kan komma tillbaka? Neville är rätt person att göra det men han kan inte fixa den nivå av rutin som kommer krävas här.

Nu skulle jag vilja säga att Sverige vinner det här efter full tid men med tanke på våran offensiv inte är den bästa så kan jag tyvärr inte det. Asllani kommer troligtvis inte heller spela och vi är ineffektiva i boxen. Som att det inte vore nog så har England fortfarande VM:s bästa försvar. Detta skriker 0-0-match lång väg. Ingen vill göra något misstag och således kommer ingen vara särskilt sugen på att riskera något. Vi kan inte gå för hårt framåt för då kommer White få luckor. De kan inte komma för högt upp i banan för vi kommer ha Blackstenius, Jakobsson och Rolfö som alla är bra på att gå i djupet.

Det här kommer troligen avgöras under förlängning. Därav spelet på att vi vinner bronset snarare än den raka 2:an. Avslutar med att vi faktiskt har plusstatistik mot England, 3 vinster mot deras 2 i inbördes möten(2 oavgjorda). Fint odds på bronspengen och nu är inte tipset enbart patriotiskt, det är dessutom statistisk sannolikt. Sen så har man ju ett extra brett leende när både Sverige och du vinner!

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback