Reklam

England - Kroatien: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
18 november 2018 at 15:00 - Fotboll, Europa - Nations League - Nations League A
Wembley    Anastasios Sidiropoulos
17 nov 2018 at 18:13 (Uppdaterad 18 nov 2018 at 16:52) 17/11
24
0
Chans: 60%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Spanien har spelat klart alla sina matcher i gruppen och står på sex poäng. England och Kroatien har båda fyra poäng vilket betyder att matchen mellan de idag blir helt avgörande för vem som vinner gruppen. 

Speltips:

Kroatien tog som bekant en silvermedalj i VM, men efter det har de sett mätta ut. Fem matcher har det blivit för Kroatien efter VM och det är först i den senaste vinsten mot Spanien som man visat upp någorlunda bra spel. England vet man inte riktigt vart man har, eller åtminstone inte jag, men en sak är iallafall säker och det är att de har något intressant på gång, många unga spelare som brukar höja sig med landslagströjjan på. 

Både England och Kroatien kommer från målrika matcher, England slog USA med 3-0 i träningsmatchen senast och dessförinnan slog man Spanien på bortaplan med 3-2 i Nations League. Kroatien slog Spanien senast med 3-2 som sagt. Jag tror att det blir en målrik match även idag, för att Kroatien måste vinna matchen för att vinna gruppen och om de inte vinner så hamnar de sist i gruppen och åker således ur. För Englands del handlar det om att vinna gruppen samtidigt som de inte vill förlora heller för då åker nämligen de ur. Det kommer svänga mycket i den här matchen och jag kommer därför spela att båda lagen gör mål, till 1,76 hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback