Reklam

England - Italien: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
11 juni 2022 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - UEFA Nations League A
Molineux Stadium    Szymon Marciniak
10 jun 2022 at 11:08 (Uppdaterad 11 jun 2022 at 22:36) 10/06
17
0
Chans (1-X-2): 55-30-15%
Spelvärde: 100,65%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-0
Interwetten Till Interwetten
Speltips med högsta möjliga odds hämtat från vårat matchcenter i mötet mellan England - Italien på Molineux Stadion i Wolverhampton. Analys, rek och speltips hittar du här.

Viktig match för England

När England tar emot Italien på Wembley under lördagen är det mycket viktiga poäng som står på spel för engelsmännen. I den inledande matchen förlorade England till allas stora förvåning mot Ungern. I den andra matchen mot Tyskland lyckades man lösa en poäng - trots att man var utspelade av tyskarna i stort sett hela matchen. För att undvika ett stort Nations League-fiasko behöver England alltså vinna matchen och således inkassera tre poäng mot Italien. Om man ser till spelmarknaden är England rätt stora favoriter i denna match, men lyckas dom leva upp till förväntningarna mot ett starkt Italien?

Glöm inte bort att kolla vårat matchcenter för att jämföra odds själv!

Italien leder dödens grupp

Att Italien leder gruppen som innehåller Tyskland, England och Ungern efter två omgångar var långt ifrån självklart. Efter Vinsten i EM 2020 har laget vacklat och sett allt sämre ut. Men efter 1-1 i den första matchen mot Tyskland och 2-1 i den andra har italienarna skaffat sig ett bra utgångsläge för att faktiskt vinna dödens grupp. MEN, om det ska bli verklighet måste man fixa ett bra resultat på bortaplan mot självaste England, vilket sällan är en enkel uppgift.

Italien kommer till matchen på Wembley som klara underdogs men har alla möjligheter att få med sig ett bra resultat. Räkna med att Italien kommer ligga lågt och försöka kontra när chansen väl ges.

Läs allt om Allsvenskan 2022 här!

England fem senaste:

Tyskland – England, 1-1

Ungern – England, 1-0

England – Elfenbenskusten, 3-0

England – Scweiz, 2-1

San Marino – England, 0-10

Italien fem senaste:

Italien – Ungern, 2-1

Italien – Tyskland, 1-1

Italien – Argentina, 0-3

Turkiet – Italien, 2-3

Italien – Nordmakedonien, 0-1

Alla speltips på sidan hittar du här!

Mitt speltips England – Italien

Det är ett England i stora behov av poäng som kommer att spela matchen under lördagen. Italien skulle nöja sig med ett oavgjort och på så sätt behålla sin förstaplats av gruppen. Jag tror dock att England kommer vara mycket taggade och göra en mycket bra match med fansen i ryggen. Att Harry Kane fick göra mål mot Tyskland var viktigt. England känns som det bättre laget för dagen och mitt speltips blir att England vinner matchen.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback