Reklam

England - Argentina: Under 3,5 Mål

Matchcenter
14 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Stade Oceane (neutral)    Qin Liang
12 jun 2019 at 16:33 (Uppdaterad 14 jun 2019 at 22:53) 12/06
41
0
Chans (över-under): 39-61%
Spelvärde: 107,36%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Argentina chockade många, inklusive mig, att man lyckades ta en poäng av Japan. Det jag blev mest imponerad över var att man inte enbart backade hem och låg lågt, man spelade fotboll och skapade en del chanser. Detta tycker jag är väldigt väsentligt, för ett lag som bara backar hem och skickar långa bollar på en ensam forward som man hoppas ska springa ifrån tre backar, de kommer bara sluta i att det ser löjligt ut tillslut. Det kommer inte heller hålla då pressen byggs upp mot det låga försvaret och man får inte tid att andas och göra annat än jaga boll och ligga rätt i positionerna. Det gjorde som sagt inte Argentina, man gav sig tid att andas vilket gjorde att man orkade hela matchen ut.

Nu ställs man dock mot England och det spelar ingen roll hur mycket de får andas, Argentina kommer inte hålla nollan i den här matchen, men man kommer kunna hålla siffrorna nere. Argentina skapade i och för sig en del mot japanerna men nu ställs man mot ett bra mycket bättre försvar än Japans.

Att under 3,5 mål i matchen ger hela 1,76 känns som en sådan där stor röd skylt i mataffären på en vara som du egentligen inte behöver men priset är så bra så du tar tre ändå. Att England bara gjort mer än 3 mål i en enda av de 19 senaste matcherna och då var det mot Kazakstan, gör att om detta inte är ett givet tips då vet jag inte vad.

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback