Reklam

Empoli - Roma

30 oktober 2016 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Empoli har gått riktigt dåligt hittills denna säsong och enda segern kom mot sämsta laget Crotone. Nu möter man Roma i målform och jag har svårt att se hur man ska stå emot. Roma lär göra ett par baljor här!

Inte mycket som går vägen för Empoli alltså. Man har extremt svårt att göra mål, endast 2 stycken på 10 matcher är rent ut sagt uselt. Sen att båda kom mot seriens sämsta lag Crotone i den enda segern (2-1) denna säsong säger en hel del om detta Empoli. Samtidigt har man kanske inte läckt som ett såll bakåt direkt, men mot bättre lag som Juventus, Napoli, Lazio och Inter så har man släppt in minst 2 mål i samtliga dom matcherna. Nu möter man et av ligans bästa offensiva lag som dessutom är i grym målform för dagen. Har svårt att se hur ett rejält formsvagt Empoli ska kunna stå emot här, trots hemmaplan.

Vi stryker backen Laurini som är ett avbräck, i övrigt så finns det inte mycket mer att säga om truppen mer än att den inte riktigt håller på denna nivån för tillfälligt.

Och så har vi då Roma som är inne i en bra period just nu med 5 segrar och 1 oavgjord på de 6 senaste, inklusive Europa League. Men det man kan konstatera är att man gjort minst 2 mål i alla 6 matcherna och målsnittet totalt i dessa matcher är på hela 3,1 mål. Man öser in mål just nu och inte så konstigt då man spelar en offensiv fotboll och när det stämmer, ja då ser det riktigt trevligt ut framåt. Defensivt är ju en annan fråga i sig, fast det behöver inte vi bry oss om idag. Här går man solklart för seger och man kommer inte nöja sig med 0-1, det är inte tränare Spallettis melodi direkt.

Vi stryker allroundspelaren Florenzi som är ett avbräck för laget, sen har man backarna Mario Rui och Vermaelen borta. Men kollar vi på formen på spelare som Salah, El Shaarawy och framförallt Dzeko så är den riktigt bra. Dom gör mål i princip varje match just nu och att två av spelarna ska gå mållösa känns inte direkt troligt.

Nä jag tror ett formsvagt och dåligt Empoli kommer få det tufft här när målglada Roma kommer på besök. Roma över 1.5 mål till 1.63 hos Unibet känns lite som ränta om ni frågar mig, och ett perfekt dubbel/trippel-virke ifall man så vill. Vi skjuter på med en tyngre insats här. Avanti Roma!
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback