Reklam

Elliot Benchetrit - Bjorn Fratangelo: 2

Matchcenter
22 maj 2019 at 15:50 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 7, Stade Roland Garros
22 maj 2019 at 09:24 (Uppdaterad 22 maj 2019 at 17:06) 22/05
57
0
Chans (1-2): 39-61%
Spelvärde: 113,46%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Kval Franska Öppna. Underlag: Grus.

Benchetrit är lite av spelmarknadens älskling just nu. Folk tycker att han är helt vansinnigt bra, tydligt. Och bra är han. Ung och ganska lovande spelare som nu äntligen börjar visa lite nivå på challengertouren. Men jag tycker man ska ta det lite lugnt. Han är allt annat än en toppspelare på challengertouren. Han håller precis på att etablera sig där. Och att oddsen är helt jämna här, väldigt fel.

Fratangelo ligger konstant mellan 100 och 150 i världen. Det känns ibland som att det inte spelar någon roll om han spelar bra eller dåligt, om han spelar eller inte spelar alls, han ligger där ändå. Märkligt det där. Men det är så bra han är. Han är en av de bästa på challengertouren, och kan någon gång ibland titta in på challengertouren. Mycket bra på grus för att vara amerikan. Han har samma vinstprocent på grus som på hardcourt, så han behärskar underlaget jättebra. Märkligt vore väl annars om man är uppkallad efter Björn Borg. 

Benchetrit, ja, han har vunnit några matcher i någon challenger, men han är inte uppe på Fratangelos nivå. Hemmaplan, det betyder en del, men jag fastnar på att Fratangelo är så pass mycket bättre. Det måste väga tyngre än det gör på oddsen just nu.

Högst odds hos Bethard, där värdet i nuläget är jättestort. Alltid högst odds på atp-touren hos Bethard, så när Franska Öppna nu är på ingång ska man ha konto där. 500 kronor i boost om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback