Reklam

Elfsborg - Sirius: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
14 april 2018 at 14:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Boraas Arena
13 apr 2018 at 23:44 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 13/04
11
0

Chans: 61%
Spelvärde: 101,87%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Vi har en tidig Allsvensk match mellan hemmalaget Elfsborg och gästande Sirius från Uppsala. 

Elfsborg har inlett säsongen med två förluster på lika många spelade. Första förlusten kom i premiären mot Malmö FF och i den senaste matchen föll man borta mot Kalmar. Mot Malmö gjorde man en helt ok insats men det räckte inte till en enda poäng. I just den matchen hade backlinjen stora problem och i mina ögon blev det avgörande. 

Sirius förlorade premiären mot Hammarby med 3-1 inför en fullsatt Tele2 Arena. De gjorde ändå en bra insats men hade inte marginalerna på sin sida. 

Speltips:

Elfsborg har stor press på sig eftersom man inlett säsongen med två raka förluster. Man har en bra trupp som kan konkurrera om topplaceringarna om allt stämmer. Jag tror att Elfsborg kommer gasa från start men att de kommer få svårt att besegra ett Sirius som kommer helt utvilade idag, då man vilat i över 10 dagar pga den uppskjutna matchen i omgång två. Jag tror att Elfsborg kommer styra matchen och att man gör minst ett mål. Jag tror även att Sirius kommer näta och mitt spel blir BLGM. 

Talar för spelet:

  • Elfsborg är piskade att vinna och det kan göra att man tappar fokus på försvaret vilket kan leda till att det blir ytor för Sirius anfallarna. 
  • Elfsborg brukar sällan bli mållösa på hemmaplan.
  • Sirius kommer utvilade vilket är något som inte bör underskattas. 
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback