Reklam

Elfsborg - Kalmar: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
2 september 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Boraas Arena
1 sep 2018 at 12:55 (Uppdaterad 2 sep 2018 at 18:07) 01/09
26
0
Chans: 60%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Elfsborg hade inför förra omgången varken vunnit eller gjort mål i sex raka matcher. Man hade dessutom fem raka förluster. Men nu tänds lite hopp hos Elfsborg då de bröt den negativa mål trenden, efter 2-2 mot Djurgården på bortaplan. Tabelläget ser mörkt ut hos boråsarna, som har bara en poäng tillgodo från kvalstrecket. 

Kalmar är ett oförutsägbart lag som man aldrig riktigt vet vart man har. De spelade klockrent i förrförra omgången mot Djurgården på bortaplan och tog en välförtjänt seger med 0-2. Men i den senaste omgången åkte de på en förlust mot ett formsvagt Örebro som inför den matchen inte vunnit på sju raka omgångar. 

Speltips:

Elfsborg har äntligen spräckt målnollan och jag tror att det kan höja laget i de kommande matcherna. Kalmar brukar prestera bra på bortaplan och de känner nog att de kan få med sig tre poäng mot Elfsborg. Ett desperat hemmalag som är i behov av poäng för att lämna farozonen mot gästande Kalmar, som brukar trivas med att vara underdog på bortaplan. Jag hoppas på en rolig och öppen match med en del mål i. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till oddet 1,83 hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback