Reklam

Elfsborg - Hammarby: Elfsborg flest hörnor i matchen

Matchcenter
16 juli 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Boraas Arena
16 jul 2018 at 09:38 (Uppdaterad 19 jul 2018 at 20:42) 16/07
44
0
Chans: 65%
Spelvärde: 105,95%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Som vi vet har Elfsborg inte fått den starten på säsongen som de hade väntat sig. Under en period gick det så dåligt att de infann sig under nedflyttningsstrecket. Men strax innan VM-uppehållet har det börjat vända både spelmässigt och resultatmässigt, och nu har man inte förlorat på fyra raka matcher, varav tre senaste slutat med seger. 

Hammarby chockade många med sin rivstart på säsongen och under nio omgångar såg de oslagbara ut. I den tionde omgången satte dock AIK käppen i hjulet och bröt därmed Hammarby förlustfria svit på nio raka matcher. Efter den matchen har Hammarby inte riktigt återhämtat sig och det har bara blivit en poäng i de efterföljande två matcherna mot Kalmar respektive Östersund. 

Speltips:

Elfsborgs formkurva är påväg uppåt och Hammarbys neråt, men den här matchen är ändå fär riskabel för 1X2 markanden. Jag kommer istället välja vinnaren med flest hörnor i matchen. Elfsborg anväder sig mycket av kanterna i sitt offensiva spel och skapar därmed många hörnor och då speciellt på hemmaplan. Simon Lundevall är ett ständigt hot på sin vänsterkant och på högerkanten brukar Ishizaki och Daniel Gustavsson ha ett fint samarbete. Negativa för Elfsborg är att Lundevall är avstängd idag. Hammarby spelar en offensiv fotboll men skapar ändå inte så många hörnor och de är dessutom i svag form. Elfsborg brukar ha lätt för Hammarby på hemmaplan och jag tror att vi kommer få se ett offensivt Elfsborg redan från start idag. Ett offensivt Elfsborg med bra form kommer resultera i många hörnor och jag spelar därför att Elfsborg kommer ha flest hörnor i matchen. Odds 1.63 hos Unibet.

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback