Reklam

Elche - Córdoba: Över 2,5 Mål

Matchcenter
16 oktober 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - Copa del Rey
Estadio Martinez Valero
16 okt 2018 at 19:34 (Uppdaterad 16 okt 2018 at 21:51) 16/10
18
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-4
Unibet Spela nu hos Unibet
Det ska spelas cupmatch i Spanien under tisdagskvällen där Elche tar emot Cordoba hemma på Estadio Martinez Valero. Cupspel brukar innebära lite mer fokus på den offensiva biten och detta är två lag som visat upp en bedrövlig defensiv så här långt.

Elche har inte haft någon rolig start på säsongen då laget placerar sig på en 19:e plats i tabellen med endast åtta poäng på kontot. Helt ok offensivt med åtta mål på de sex senaste tävlingsmatcherna men det defensiva håller inte alls samma klass. De rasade ihop ordentligt i senaste ligamatchen mot Deportivo (0-4) och till dagens match kommer de dessutom rotera en hel del i backlinjen. Mittback Verdu finns inte ens med i matchtruppen och det gör inte heller ytterback Tekio. Nu saknar de förvisso skyttekungen Kaba framåt, men mot den här typen av motstånd så tror jag inte det spelar någon roll. På hemmaplan mot Cordoba så ska Elche kunna skapa en hel del chanser.

Cordoba har inte heller fått någon rolig start på säsongen då laget placerar sig som jumbo i tabellen med sex poäng på kontot. Precis som Elche helt ok offensivt, men defensivt är det katastrof. Ett gäng insläppta mot Osasuna (1-3) i senaste omgången och totalt har de alltså släppt in 21 mål på nio omgångar. Till dagens match blir det dessutom en hel del rotation i försvarslinjen och även fast det inte kan bli sämre så tror jag inte på någon förbättring heller. Offensivt är det dock klart godkänt med tio mål framåt så här långt och de har satt många mål på defensivt skickligt motstånd. Så visst kan de ruska om ett allt för offensivt Elche i dagens match.

Cupmatch brukar innebära lite lösare tyglar och jag tror inte på något större fokus i det defensiva hos dessa gäng idag heller. Över 2,5 mål till 2,05 hos Unibet känns som ett mycket spelvärt odds.

/[email protected]

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback