Reklam

Eibar - Real Sociedad: Över 2,5 Mål

Matchcenter
31 augusti 2018 at 22:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Municipal de Ipurua    Jose Sanchez
31 aug 2018 at 09:30 (Uppdaterad 31 aug 2018 at 23:53) 31/08
37
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 109,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Sen avspark på lilla Ipurua under fredagskvällen då Eibar tar emot Real Sociedad i ett baskiskt derby. Hemmalaget har fått en knackig start på säsongen och lär nu gå för vinsten mot ett alltid offensivt Sociedad. Jag tycker det luktar mål här!

Eibar har inte haft någon större lycka i de två inledande omgångarna då laget samlat på sig lika många förluster. Det ska även sägas att motståndet varit relativt svagt i form av nykomlingen Huesca (1-2) samt Getafe (0-2). Ny chans till trepoängare under fredagskvällen och jag tror att Eibar kommer kliva på ordentligt här. Mendilibar brukar inte hålla tillbaka inför de egna fansen och det borde ge oss en matchbild där det svänger bra. De har alla möjligheter att straffa ett defensivt svagt Sociedad men samtidigt finns det en stor risk att de blir straffade för sitt offensiva upplägg. Hos hemmalaget sätter vi ett frågetecken för anfallare Kike Garcia, men i mina ögon är Charles ett minst lika bra alternativ framåt.

Real Sociedad har fått en bra start på den här säsongen då laget står på fyra pinnar efter två spelade matcher. Klart godkänt då motståndet varit Villarreal (2-1) och Leganes (2-2), samt att båda matcherna spelats på bortagräs. Slarvigt att tappa en 2-0 ledning mot Leganes senast men Sociedad visade under hela fjolårssäsongen att de inte kan spela försvarsspel, och det verkar vara samma visa nu. Framåt har de dock inga större bekymmer och det kommer finnas ytor att operera på mot ett offensivt Eibar. Sociedad flyttar bollen otroligt snabbt i omställningarna och det kan vara vägen mot seger. Defensivt avbräck hos gästerna då mittback Llorente inte kommer till spel. I övrigt inga större bekymmer.

Vi testar över 2,5 mål till fina 2,18 hos Unibet - medelinsats!

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback