Reklam

Eibar - Real Madrid: Över 5 kort

Matchcenter
10 mars 2018 at 13:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Municipal de Ipurua    José Munuera
9 mar 2018 at 20:34 (Uppdaterad 10 mar 2018 at 15:08) 09/03
61
0
Chans: 55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss:
10bet Spela nu hos 10bet
Lördagens La Liga sparkar igång kring lunch och vi gör det med Eibar - Real Madrid från Municipal de Ipurua. Jag förväntar mig en del heta känslor i det här mötet och vi har en domare som inte brukar snåla med korten.

Ska vi börja med att kika på lagens varningar den här säsongen så hittar vi Eibar på 60 stycken, vilket ger oss ett snitt på strax över 2 kort per match. Defensiva mittfältare Dani Garcia har dragit på sig flest kort hittills men även mittback Arbilla har spelar väldigt mycket på gränsen. Två spelare som utan tvekan ligger i farozonen mot den här typen av motstånd. Real Madrid har samlat på sig 59 varningar den här säsongen och det ger oss, precis som hos Eibar, ett snitt på strax över 2 kort per match. Hos marängerna är det Carvajal och Ramos som toppar kortligan och det är två herrar som kommer få jobba hårt mot ett offensivt Eibar.

Vid visselpipan i den här matchen hittar vi Jose Luis Munuera Montero och vi kunde knappast be om en bättre domare för kortspelet. Han gjorde sin La Liga-debut 2016 och har hunnit kasta ut en hel del varningar sedan dess. Den här säsongen har han dömt 13 matcher och har just nu det högsta snittet av alla domare med 6,7 varningar per kamp. I 11 av 13 matcher denna säsong så har han klivit över linan på 5,5 kort. Han är dessutom den domare som visat upp det röda kortet flest gånger.

Det finns alltid en risk att det blir lite avslaget när topplagen spelar och sticker iväg målmässigt. Här tror jag dock att Eibar kan stå upp bra och bevara hettan hela vägen in på målsnöret. Real Madrid har en CL-match i benen och det gynnar helt klart kortspelet med lite trötta skallar och kroppar. Vi spelar över 5 kort hos 10Bet där gult kort räknas som 1 och rött kort räknas som 2. Maximalt antal kort per spelare är tre. Medelinsats åker in och vi plockar tillbaka pengarna på exakt 5 kort.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback