advert

Eibar - Real Betis: Över 2,5 Mål

Matchcenter
20 november 2017 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
Municipal de Ipurua    José González
20 nov 2017 at 12:03 (Uppdaterad 20 nov 2017 at 22:13) 20/11
80
0

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Måndagsmatch från La Liga och denna vecka beger vi oss mot lilla Ipurua där Eibar gästas av Real Betis. Hemmalaget är starkt beroende av en trepoängare och har fått snurr på målskyttet den senaste tiden. Samtidigt har de visat upp ett uselt försvarsspel och ställs nu mot ett mycket kontringsskickligt Betis. Detta luktar mål!

Eibar överraskade med en mittenposition under fjolårssäsongen men har inte alls kommit upp i samma nivå denna säsong. En 17:e plats tillsammans med åtta inspelade poäng är inte alls godkänt. De har haft stora bekymmer i båda ändar av planen med målskillnad på 6-25, men de har ändå lossnat lite i målskyttet med tre mål på de två senaste matcherna mot Levante (2-2) och Sociedad (1-3). De borde kanske prioritera försvarsspelet men på hemmaplan, från en utsatt tabellposition, så tror jag att det blir en offensiv uppställning och full gas framåt. Det kan bära till tre poäng, men de kan lika gärna bli ordentligt straffade. 

Real Betis värvade smart inför den här säsongen och de har även fått ihop det väldigt bra på planen. En 8:e plats tillsammans med 17 inspelade poäng är de förmodligen väldigt nöjda med. Vi har fått se lite av det gamla Betis under nya tränare Quique Setien, där mycket handlar om offensiv fotboll. Det har lönat sig väldigt bra så här långt och därför finns det ingen anledning att ändra på den taktiken. Betis är otroligt kontringsskickliga och även fast det gått tungt på bortaplan så här långt så har motståndet varit stentufft. Nu är motståndet mer behagligt och det kommer gå undan när de vänder spelet.

Talar för spelet:

  • Eibar kommer gå hårt för tre poäng och har fått igång målskyttet den senaste tiden
  • Betis är ett helt annat lag denna säsong och är inte rädda för att kliva på offensivt
  • Defensiva avbräck hos båda lagen då Ramis och Feddal fortfarande går skadade
  • Eibar ställde upp med fem försvarare senast men fick ändå inte ordning på försvarsspelet

/[email protected]

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback