Reklam

Eibar - Málaga: Över 4,5 kort

Matchcenter
22 januari 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
Municipal de Ipurua    David Medié
21 jan 2018 at 23:36 (Uppdaterad 22 jan 2018 at 22:49) 21/01
45
0

Chans: 58%
Spelvärde: 110,20%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Vi har plockat överspelet i det här mötet redan men vänder även blickarna mot antal kort i matchen. Båda lagen har många herrar som spelar en fysisk fotboll och det borde innebära att vi får se en del "ostskivor" luften.

Börjar vi med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så ser vi att man ligger ganska högt. Eibar har samlat på sig 45 varningar den här säsongen och det innebär att man snittar strax under 2,5 kort per match. Mittfältare Dani Garcia toppar den interna kortligan men vi har även mittbacken Arbilla och anfallaren Charles som spelar otroligt ovårdat. Hos gästande Malaga så hittar vi 54 varningar den här säsongen, vilket blir ett snitt på strax under 3 kort per match. Den oslipade mittfältaren Recio sticker ut ordentligt med sina 10 gula + 1 rött kort denna säsong.

Två lag som spelar en otroligt fysisk fotboll med andra ord och det tycker jag är upplagt för kortfest under måndagskvällen. Poängen betyder ju dessutom otroligt mycket så jag tror inte att man kommer vika en tum i duellerna. Dessutom ska det bli lite regn i luften under måndagskvällen och det brukar innebära ett par feltajmade glidtacklingar extra.

Domare i dagens match är David Medie Jimenez och han gör sin debutsäsong i La Liga. Ett relativt lågt snitt på runt 5 kort per matchen hittills och han är därmed ingen herre som kastar ut varningar. Det har dock blivit en del kort i luften den senaste tiden och här är jag övertygad om att det kommer smälla. Han dömde för övrigt de här två lagen tidigt på säsongen och då slutade det med 5 varningar.

Vi spelar över 4,5 kort hos 10Bet där Gula kort = 1, Röda kort = 2 och maximalt antal kort per spelare = 3. Låt varningarna hagla!

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback