advert

Eibar - Espanyol: Under 2,0 Mål

Matchcenter
3 december 2017 at 18:30 - Fotboll, Spanien - Primera División
Municipal de Ipurua    Alberto Undiano
3 dec 2017 at 16:04 (Uppdaterad 3 dec 2017 at 20:30) 03/12
23
0

Chance (over-exact-under): 21-31-48%
Spelvärde: 136,60%
Lägsta spelbara odds: 1,44
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Match på lilla Municipal de Ipurua under lördagskvällen dit Espanyol letat sig för att ställas mot Eibar. Gästerna från Barcelona brukar spela väldigt defensivt på bortaplan och på en svårspelad matta tror jag inte att detta blir något målkalas.

Eibar hade en knackig start på säsongen men har nu börjat leta sig uppåt i tabellen efter två raka vinster. Först krossade man Betis (5-0) på hemmaplan och detta följdes upp av en bortavinst mot Alaves (2-1). Efter endast sex mål på de elva inledande omgångarna har nu laget gjort sju mål på de två senaste matcher. Vi ska dock inte dra några stora växlar på detta då varken Betis eller Alaves är kända för sin defensiv. Här kommer de möte en betydligt starkare försvarslinje och dessutom så saknar de lagets bäste målskytt, Charles, till dagens match.

Espanyol har inte haft någon rolig start på den här säsongen då laget placerar sig på en 13:e plats i tabellen. De har varit otroligt stabila i det defensiva spelet men inte alls fått igång offensiven som de önskat. En anledning till detta är det defensiva tänk som Quique Sanchez Flores har och på bortaplan brukar det vara extremt. Nu har de förvisso släppt in tio mål på bortaplan så här långt men då ska vi komma ihåg att de förlorade med ganska stora siffror mot Barcelona (0-5). Det är för övrigt den enda bortamatchen för Espanyol denna säsong som klivit över två mål, och vi kan inte direkt jämföra Barcelona med Eibar.

Talar för spelet:

  • Quique Sanchez Flores brukar prioritera det defensiva spelet på bortaplan och lär så även göra här
  • Två av ligans sämsta lag sett till det offensiva
  • Tunga avbräck framåt hos lagen då varken Charles eller Baptistao kommer till spel
  • Det snöade ordentligt över Ipurua för ett par dagar sedan så gräsmattan lär inte vara i bästa skick

/[email protected]

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback