Reklam

Eibar - Athletic Club: Över 2,5 Mål

Matchcenter
21 oktober 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Municipal de Ipurua    Jesús Gil
21 okt 2018 at 11:09 (Uppdaterad 21 okt 2018 at 18:08) 21/10
31
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Det vankas baskiskt derby på Municipal de Ipurua under söndagen då Eibar tar emot Athletic Bilbao. Två lag som gillar den offensiva fotbollen och därför skulle det förvåna mig om vi inte får se ett målkalas här.

Eibar har fått en hyfsad start på säsongen då laget plockat tio poäng och placerar sig i mitten av La Liga-tabellen. Ett par förluster på den senaste tiden men de hoppade upp på vinnarspåret innan landslagsupphållet då Girona (3-2) besegrades på bortaplan. Målkalas i det mötet och målkalas brukar det även bli när Eibar spelar inför de egna fansen på Ipurua, där tre av fyra matcher klivit över 2,5 mål så här långt. Enda mötet som inte klev över var mot Leganes (1-0) men där var det också bara ett lag som ville spela fotboll. Athletic är inget lag som backar hem och därför kommer vi få se en väldigt öppen matchbild här. Hos hemmalaget stryker vi idag Oliveira, Escalante och Pedro Leon som alla dras med skadekänningar.

Athletic Bilbao har inte alls fått någon rolig start på den här säsongen då baskerna placerar sig först på en 18:e plats i tabellen med sju inspelade poäng. Inte alls godkänt sett till vilken trupp Berizzo har att jobba med. Athletic kommer närmast från en derbyförlust mot Sociedad (1-3) och där fick vi se en matchbild som jag tror vi kommer få bevittna även idag. Oavsett motstånd och hemmaplan/bortagräs så är Athletic ett lag som vill framåt och det brukar oftast ge oss väldigt underhållande matcher. Av de sju matcher som de spelat den här säsongen så har fem av dessa klivit över 2,5 mål, vilket säger en del. De möten som inte klivit över är mot Real Madrid (1-1) och Barcelona (1-1), där Athletic av förståeliga skäl har lite mer fokus på det defensiva. Mot Eibar kommer de absolut inte backa tillbaka. Hos gästerna stryker vi Benat men i övrigt inga större bekymmer.

Det här är två lag som vill framåt och jag tycker därför det är ett ovanligt högt odds på överspelet. Unibet erbjuder oss 2,30 för över 2,5 mål i matchen och det hugger vi utan att blinka!

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback