Reklam

Egypten - Uruguay: Uruguay -1.5 Hörnor

Matchcenter
15 juni 2018 at 14:00 - Fotboll, VM
Central Stadium, Yekaterinburg (neutral)    Georgi Kovachev
13 jun 2018 at 10:24 (Uppdaterad 15 jun 2018 at 17:32) 13/06
71
0
Chans: 65%
Spelvärde: 111,15%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Egypten gjorde en stark insats i grupp E, i VM-kvalet när de knep första platsen i en grupp med lag som Ghana, Congo och Uganda. Stor anledning till att det gått så bra är förstås storstjärnan Mohamed Salahs förtjänst, som inte bara vann skytteligan i Premier League, men även i CAF-kvalet till VM. Den största snackisen just nu kring Egypten är förstås om Salah kommer vara spelklar till premiären eller om det dröjer ytterligare någon match innan han är helt skadefri. 

Uruguay slutade tvåa i det Sydamerikanska VM-kvalet, tio poäng bakom överlägsna Brasilien. Laget gjorde 32 mål på 18 matcher, något som bara Brasilien mäktat med fler. Uruguay har varit i skuggan av all media, men jag tror att man har ett så pass bra lag att man kan gå riktigt långt i VM, kanske till en semifinal. 

Speltips:

Jag kommer fokusera på hörnor i denna match. Jag kommer spela Uruguay -1.5 asian handicap hörnor till 1.71 hos Unibet. Jag spelar så för att Egypten haft färre hörnor än motståndarna i de fem senaste matcherna. På de fem matcherna har man skapat sammanlagt endast 11 hörnor! Dessutom lär Salah missa matchen och då försämras oddsen ytterligare. Uruguay är lite ojämna när det kommer till hörnor men man har helt klart spelarna som kan ordna en hel del hörnor, då tänker jag främst på Betancur, Cavani och Suarez. Uruguay kommer styra den här matchen och äga mycket boll och då räknar jag med att det tickar in många hörnor, 2 hörnor fler än Egypten ska man bara lösa!

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback