Reklam

Edmonton Oilers - Boston Bruins: 1

Matchcenter
19 oktober 2018 at 03:00 - Hockey, USA - NHL
Rogers Place
18 okt 2018 at 19:22 (Uppdaterad 19 okt 2018 at 05:41) 18/10
35
0
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 108,65%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
William Hill Spela nu hos William Hill
Jag fortsätter denna kväll med ännu ett spel från Kanada och NHL där Edmonton tar emot Boston. Hemmalaget denna kväll har kommit igång med två raka segrar när man tar sig an Boston som kommer ifrån en förlust igår mot Calgary.

Edmonton hade en ganska tuff start av serien med två raka förluster. Samtidigt ska man ha klart för sig att den ena var en plojmatch i Göteborg och den andra var första matchen på bortaplan efter Sverigeresan mot just Boston. Sedan avfärdade man Rangers och vann rättvist och kontrollerat. Senast slog man Winnipeg på bortaplan. Nu är det dags för första hemmamatchen för säsongen och jag räknar med att man kommer vara ruggigt sugna på ännu en seger idag. Dessutom vill man säkert ha lite revansch på Boston från förlusten förra veckan. Boston hade fyra raka segrar inför gårdagens match mot Calgary där man kanske förlorade aningen oväntat med 5-2. Det var en ganska tråkig och tempofattig match så jag misstänker också att Boston har en lite bättre inställning idag. Jag tycker dock detta oddset är bra på hemmalaget. De har så pass mycket talang i denna trupp att man i sina bästa stunder är riktigt bra. Klart det kommer att bli jämnt, men tycker nästan att oddsen borde vara omvända här.

Talar för spelet

  • Första hemmamatchen för säsongen och det kanske säkert bli lite överladdat. Jag tror dock bara att det blir till den positiva sidan och dessutom verkar formen klart uppåt nu efter Sverigeresan.
  • Back-to-back. Ingen fördel att spela två dagar i rad för något lag, vilket det finns statistik på. Mot ett heltaggat hemmalag så tror jag man får svårt att stå emot i en hel match.
  • Connor McDavid. Ja, han är bäst i världen och det är det inget snack om. Han har öppnat säsongen lysande och när han är så bra som han kan vara kan ingen stoppa honom. Kan avgöra matcher helt på egen hand.

Talar emot spelet

  • På pappret är Boston ett bredare lag och har framförallt en förstakedja som är en av ligans bästa.
  • Boston har en fördel på målvaktssidan utan tvekan.  Nu startar visserligen Halak ikväll, men han har öppnat lysande med två raka segrar. Cam Talbot har agerat aningen tveksamt under flera situationer i de första matcherna.

Första hemmamatchen för ett lag med formen påväg uppåt. Dessutom mot ett lag som spelade igår natt. Jag tycker vi fått fel favorit. Mitt spel blir därför Edmonton att vinna inklusive OT/SO till oddset 2.05 hos William Hill.

Lycka till!

/Heden

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback