Reklam
16 jul 2017 at 12:20 (Uppdaterad 16 jul 2017 at 20:16) 16/07

Ebden-Klein

Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 2,27
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Newport. Underlag: Gräs.

Samtidigt med Wimbledonfinalen drar idag årets sista grästurnering igång. Newport i USA är spelplatsen och vi ska utan tvekan plocka den här matchen.

Ebden är en spelare som ofta, alldeles för ofta, värderas högt på gamla meriter. Han var en gång en topp-100-spelare. Lite tveksamt om han någonsin var riktigt så bra som hans högsta ranking indikerade men han var absolut en bra spelare, inget snack om den saken. Nu massor av skador de senaste åren och han är numera helt enkelt inte mer än en spelare som vinner matcher på challengertouren emellanåt. Han kommer från en svag insats på hardcourt i veckan där han fick stryk av Paul. Inte imponerande, och inte optimalt att byta underlag vecka för vecka som han nu gör.

Klein har inte varit uppe på samma nivå som Ebden men han är numera högre rankad och även om han inte har samma kapacitet, rankingen ljuger inte, han är minst lika bra som Ebden. Båda två behärskar gräs bra och även om Ebden kanske ska vara lite favorit på sin kapacitet, 2,55 på Klein här är superintressant.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback