Reklam

Dusan Lajovic - Benoit Paire: 1

Matchcenter
30 augusti 2021 at 17:10 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 13, USTA Billie Jean King National Tennis Center
29 aug 2021 at 19:17 (Uppdaterad 30 aug 2021 at 19:42) 29/08
178
+1
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 112,80%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Från att inte kunna spela tennis alls har han nu börjat kunna spela litegrann, Paire. Men att lita på honom, det känns som ett mycket stort misstag.

Under ett år någonting kunde han inte spela, Paire och han erkände också själv att han inte ens försökte. Han tyckte inte det var kul och någonstans kan man väl förstå honom lite. Har man såna gigantiska forehandsproblem som han haft, och delvis fortfarande har, då kan det inte vara roligt.

Men nu är han igång lite grann och har tagit några segrar på slutet. Hur det gått till, han har slagit ganska bra spelare, det förstår jag inte. Jag förstår inte att inte motståndarna kan utnyttja hans odugliga forehand mer. Det är nästan som att de verkar tycka lite synd om honom och inte vill mobba honom genom att utnyttja forehanden.

Två saker som gör att jag tycker spelet på Lajovic här är bra.

Dels, Paire är inte bra. Han har vunnit några matcher, men jag tycker verkligen inte han spelar bra.

Lajovic är en riktigt tråkig spelare att möta som inte ger bort något. Han kommer nöta, nöta, och nöta och i bäst av fem set kommer det rimligen bli riktigt jobbigt för Paire att hantera. Jag tror inte det här kommer passa Paire och hans obefintliga forehand särskilt bra.

Nästan 50/50 säger jag. 2,40 i odds hos Bethard. Mycket bra det.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback