Reklam

Dudi Sela - Elias Ymer: 1

Matchcenter
29 maj 2018 at 15:50 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 6, Stade Roland Garros
29 maj 2018 at 07:52 (Uppdaterad 29 maj 2018 at 18:05) 29/05
166
+1
Chans (1-2): 27-73%
Spelvärde: 139,05%
Lägsta spelbara odds: 3,70
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Franska Öppna. Underlag: Grus.

Jag trodde att Ymer skulle bli stor favorit här när han lottades mot det som är startfältets kanske sämsta grusspelare, men jag trodde inte han skulle bli såhär stor favorit.

Det man först och främst ska veta är att Ymers rutin av femsetsmatcher är väldigt begränsad. Det har vi om inte annat senaste dagarna sett att det kan betyda mycket. Han har också begränsad rutin av att vinna matcher på Grand Slam-nivå, minst sagt, och han har en tendens att inte göra sina bästa matcher när det verkligen gäller.

Sela är i grunden usel på grus, och hans form är svag, men även för honom är det här en jättechans. Ymer är också en av fältets absolut svagaste spelare och Ymer spelar också på ett sätt som gör att underlaget kanske inte behöver betyda så otroligt mycket i den här matchen. Ymer har inget särskilt bra förande spel utan Sela kommer få ha tkaktpinnen här och när han väl fått det, då kanske han kan stå mitt i banan och styra och ställa precis som han vill, utan att missgynnas av gruset.

Vi får se, men som sagt, jag tror inte att underlaget kommer betyda riktigt så mycket som folk tror och jag tycker oddset på Sela är riktigt högt.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback