Reklam

Dubbel Hockeyettan

4 oktober 2016 at 23:18 - Hockeyettan
7 apr 2017 at 14:57 (Uppdaterad 13 sep 2017 at 10:09) 07/04


Idag blir det bland annat en favoritbetonad dubbel där jag kommer köra på två lag som startat lite trögt, men som sakta, men säkert börjat tugga igång. Båda kommer från två storsegrar och lär vara taggade på att fortsätta på samma spår.

Halmstad - Kallinge   2 (1.52) Jag tycker kanske det här oddset är lite i lägsta laget med tanke på vad Kallinge presterat såhär i början. Dock får man ha i åtanke på att man mött tre starka lag i förlustmatcherna. Som jag skrev innan säsongen så har Kallinge haft ganska stor spelaromsättning under sommaren och det är självklart att det kommer ta lite tid att spela ihop laget. Ju längre det går, desto mer samspelta bör man bli. Tittar man på spelarmaterialet så har man en trupp som ska ta sig till allettan, allt annat vore ett fiasko. Man har nu en passande uppgift när man åker till Halmstad för att plocka första bortapoängen den här säsongen. Senast körde man över ett blekt Dalen och man bör kunna fortsätta rida på samma våg. Halmstad kommer bli ett lag som hamnar strax under mittenskiktet och man ska inte hota Kallinge över tre perioder en normal dag. Man är inte alls lika starka som föregående säsong.

Teg - Östersund   2 (1.14) Gamla klassiska Teg är inte vad dem varit de senaste säsongerna. Man har alltid varit ett lag som kan störa även de bästa lagen i den norra serien om man spelar på sin toppnivå. Till den här säsongen har man tappat många av sina kuggar och laget är verkligen inte lika slagkraftigt för tillfället. Man har tagit ett par poäng, men målskillnaden mot starkare lag som Piteå, Kiruna och Sundsvall ligger på mindre skrämmande 4-17. Det visar lite hur man står sig mot de bättre lagen.

Östersund har en märklig tabellrad hittills på sina första sex matcher. På hemmaplan har man fullpot och hela 22-0 i målskillnad medans man på resande fot inte har tagit en enda poäng och en målskillnad på 3-13. I vilket fall så har man en av norrettans bästa trupper och man är givna i allettan efter jul. Toppen och botten skiljer väldigt mycket i den här serien och trots att man visat upp ett mindre imponerande bortaspel hittills så funkar denna lågoddsare mycket bra som virke till övriga spel. Skulle de förlora en sån här match så är det nästan så att jag misstänker läggmatch.

Jag tycker dubbeln känns helt okej. Östersund ska vara safe och det är alltså som att få Kallinge till 1.73 och det tar jag alla dagar i veckan. Man är ett klart bättre lag på pappret än vad Halmstad är. Oddset blir tillsammans 1.73 och ni hittar det på bland annat Nordicbet.

Lycka till!

/Heden
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback