Reklam

Dominic Thiem - Yannick Hanfmann: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
28 juli 2022 at 16:40 - Tennis, ATP
Centre Court, Tennis Stadium Kitzbuehel
28 jul 2022 at 10:35 (Uppdaterad 28 jul 2022 at 19:53) 28/07
157
+2
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 133,20%
Lägsta spelbara odds: 2,70
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Visst är han på gång, Thiem. Och över tid kommer han definitivt bli bättre och bättre. Men är det så vansinnigt bra redan nu? Nja...tveksamt.

Om man ser till var Thiem stod för några veckor sen, inför Båstad, när han inte vunnit match på långt över ett år. Då är det väldigt bra just nu. Men hur bra då? Ja, det är ju inte fantastiskt.

Helt jämn match igår mot landsmannen Ofner. Ofner, en medelmåtta på challengertouren. Skrämmer det? Inte direkt. Thiem börjar hitta delar av sitt spel men mest av allt, han har de senaste veckorna anpassat sig till sin nuvarande nivå. Han tar det lugnare nu än direkt när han kom tillbaka då han försökte spela det spel han är van vid. Det är bara det att han då missat allt. Nu är han mer balanserad, men han har långt kvar till en vettig nivå. 

Hanfmann spelade en tresetare mot kvalförloraren Gakhov igår. Sådär får man kalla det. Desto bättre såg han ut i första omgången när han vann första set enkelt mot Gerald Melzer innan Melzer gav upp. Hanfmann är en kapabel spelare och viktigast, han är lite av en specialist på höghöjdstennis. Han slår hårdare än de flesta. Han har hög svårighetsgrad i sina grundslag. Och när bollen som här flyger snabbt får han extra utdelning på det.

Det kommer gå fort här, högt tempo. Jag tror inte det gynnar Thiem just nu och jag tror att han mycket väl kan gå på en smäll här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback