Reklam

Dominic Thiem - Federico Delbonis: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
21 juli 2022 at 10:40 - Tennis, ATP
Roy Emerson Arena
20 jul 2022 at 09:25 (Uppdaterad 21 jul 2022 at 12:36) 20/07
183
+2
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Hur har han fått med sig alla matcher de senaste veckorna, Thiem? Det är en fråga som åtminstone jag definitivt stället mig.

Det var flyt i Båstad och det var flyt i första omgången här i Gstaad. Jag skulle säga att det absolut inte hade varit något konstigt om Thiem åkt ut i första omgången två gånger i rad men istället kvart i Båstad och andra omgången här. Övertygar han? Verkligen inte. Han har hittat någon slags nivå för att spela jämnt med spelare som är rankade runt 50 i världen. Han har fått med sig matcherna, det är kanske ingen slump direkt. Det är klart att han med sin rutin blir favoriten när det hettar till mot en spelare rankad 50 i världen. Men det är inte ofelbart det där och jag ställer mig också frågan om han ens kommer lyckas hålla det här jämnt med sin spelstyrka just nu.

Delbonis var rankad 30 i världen för bara någon månad sen. Sen försvann alla hans poäng i somras och han är nu utanför de hundra bästa. Hans verkliga ranking ligger någonstans mittemellan. Han är en stadig atp-spelare, men kanske inte 30 i världen. Det brukar dock vara bra för spelare som varit överrankade att tappa sin ranking. Då har man ingenting att försvara längre utan kan slappna av och titta uppåt. Det skulle inte förvåna om Delbonis kommer ha en riktigt bra avslutning på sommaren.

Snabba förhållanden här i Gstaad. Bollen flyger snabbt i luften. Delbonis har tidigare visat sig vara riktigt duktig på den här typen av tennis. Det borde passa Thiem ganska dåligt, inte minst just nu när han har problem med kontrollen av sina slag.

Jag tycker oddset på Delbonis är alldeles för högt hur man än vänder och vrider på det. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback