Reklam

Dominic Thiem - Alexander Zverev: 2

31 januari 2020 at 09:40 - Tennis, Australien - Australian Open
30 jan 2020 at 09:09 (Uppdaterad 31 jan 2020 at 16:07) 30/01
55
+3
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 121,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Australian Open. Underlag: Hardcourt.

Som han förändrats under den här turneringen, Zverev. Han kom in med usla resultat i ATP cup, han har aldrig fått till det i en Grand Slam-turnering och han började med att se usel ut i sina första matcher.

Men sen hände något.

Han gjorde en grym match mot Verdasco. Följde upp med en till mot Rublev och sen slog han också Wawrinka enkelt häromdagen, även om han där fick en del hjälp. Wawrinka hade en usel dag. 

Plötsligt toppform på Zverev

Plötsligt, från ingenstans, måste man betrakta det som att Zverev är i toppform, för första gången på över ett år skulle jag säga, och en Zverev i toppform, det är en riktigt bra spelare det.

Thiem gjorde en fantastisk match mot Nadal igår. Han vann efter en fyra sets lång kraftmätning, helt rättvist och han spelade otroligt bra. En sak man ska veta dock, Thiem spelar nästan alltid som absolut bäst mot just Nadal. Det passar honom mycket bra att spela mot Nadal, så man ska inte ta den insatsen som en garanti för att han kommer spela lika bra här igen.

Som jag ser det får man betrakta de här två som väldigt jämna på hardcourt förutsatt att båda två är i form.

Passar det verkligen Thiem så bra?

Sen har Thiem alltid haft ganska lätt för Zverev. Det gör honom till favorit här, men det är lite för få matcher på hardcourt för att man riktigt ska kunna utläsa så mycket av det. Jag tror att Thiem kan få lite problem med Zverevs serve här. Att bollen oftare kommer komma i spel i Thiems serve än i Zverevs serve och frågan är om Thiem kommer vara tillräckligt mycket bättre i spelet. Jag är inte helt övertygad.

Bethard har högst odds av alla spelbolag på matchen, jämför gärna, deras odds är oslagbara. Starta ett konto hos Bethard, som alltid har högst odds på alla stora tennisturneringar. Just nu får man också 1000 kronor i bonus.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback