Reklam

Djurgårdens IF - Skellefteå: Över 4,5

Matchcenter
7 april 2018 at 15:15 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2018 at 07:35 (Uppdaterad 7 apr 2018 at 17:40) 07/04
40
0
Chans (över-under): 58-42%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
10bet Spela nu hos 10bet
En rejäl måstematch för Djurgården som har ett målvakts och försvarsspel som inte alls håller den nivå som fanns i grundserien.
Ska Djurgården revanschera sig i semifinalserien är det via sin offensiv och fart.

2-0 i matcher för Skellefteå efter 6-1 i match två. Ett resultat som verkligen inte speglade matchbilden. 
Djurgården var det klart bättre laget i den första perioden och var en stolpträff ifrån att ta ledningen. Men i period två var det Skellefteå som tog över det mesta och tog även ledningen. En ledning som var en stort frågetecken att det bara stod 1-0 inför slutakten. 
Under matchens sista sju minuter ringde det inte mer än fem gånger. Fyra för Skellefteå och en gång för Djurgården. Det ska tilläggas att Djurgården var en stolpträff ifrån reducering 2-3 och istället kontring och 1-4.

Vad talar för:

► Målvaktsbyte i Djurgården. A. Reiderborn var ifrågsatt inför semifinal två med sitt hittills stundande spel i slutspelet. Han bjöd inte upp till dans och nu kommer sannolikt J. Ericsson in i spel istället. En målvakt som kommer ha en enorm hög press på sig och är inte lika matchvan som sin kollega.
► Mål kan båda lagen göra. Djurgården har nu svarat för 25 mål på sju slutspelsmatcher. 
Skellefteå är några strå vassare med 30 mål på åtta slutspelsmatcher.
► Defensiven är lite sisådär hos båda lagen. Djurgården har släppt in 23 mål på sju matcher och Skellefteå 14. Anmärkningsvärt är att båda lagen har spelat alla sina slutspelsmatcher över 4,5 mål förutom en.
► Publiktryck på Hovet. Det är återigen utstålt och nu är det framåt för Djurgården som gäller. Matcherna hittills har varit väldigt chansrika och målrika. Båda lagen hittar målet som oftast och matcherna har ett enormt högt tempo. Ett tempo som leder till att målchanser dyker upp från ingenstans.
► Utvisningar och grinighet. Båda lagen har riktiga slutspelskänslor mot varandra och det är enormt vad det duggade utvisningar i slutet av matchen senast. Kommer det sticka iväg åt något håll kommer även känslorna svalla över. 
Båda lagen imponerar i att göra mål med båda en man mer och mindre på banan!

Vad talar emot:

► Defensiven finns där tillsammans med två bra målvakter. J. Ortio i Skellefteå har gjort ett mäkta bra slutspel och var en stor del att Färjestad slogs ut i kvartsfinalen. Han har kommit ut som en vägg och tillsammans med Skellefteå's fina försvarsspel emellanåt är laget svårforcerade.
► Det är oftast målsnålt mellan Djurgården - Skellefteå. Under grundserien gick bara ett möte över linan 4,5 mål.
►  En försiktig match. Djurgården vet vad den här matchen betyder och laget får inte förlora. Inget lag har någonsin vänt ett 0-3 underläge sedan det blev bäst av sju och mot Skellefteå löser laget det inte. 
All press ligger på Djurgården och Skellefteå kan ta det försiktigt och låta hemmaspelarna får bjuda in till misstag.

Med tanke på fjorton mål på två möten hittills och två lag som kan göra mål är det en självklarhet att gå på mållinan även denna gång. Djurgården kommer bäras fram på Hovet och kommer ge allt för att reducera i matchserien medan Skellefteå som hittat igång sitt slutspelståg kommer gå för 3-0 i matcher. 

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback