Reklam

Djurgårdens IF - Linköping: Double chance: X2

Matchcenter
22 mars 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
22 mar 2018 at 00:14 (Uppdaterad 22 mar 2018 at 21:30) 22/03
71
0
Chans (1-X-2): 43-22-35%
Spelvärde: 110,58%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
1-1 i matcher och vilken serie det här artar sig att bli. Spelbolagen är övertygad om att det kommer bli en stabil hemmaseger. Jag köper inte det till fullo utan menar att Linköping strider till sig som sämst ett kryss.

Vilken match det blev i match två mellan Djurgården - Linköping. En match som verkligen hade flera ansikten. Vi fick ta oss så långt till tredje förlängningsperioden innan ett avgörande föll till Linköping.
Ett 3-2 mål som verkligen kommer ha en betydelse i denna matchserie. 

Vad talar för:

► Match två gav mersmak för Linköping. Spelbolagen förväntar sig att det ska bli en promenadseger i denna matchserie för Djurgården efter att stockholmarna vann match 1 med 6-1. 
Linköping är ett bra hockeylag och har kapacitet i en av seriens bästa målvakter som verkligen har kommit upp i sin sanna nivå under slutspelet, Jonas "Monstret" Gustavsson. Djurgården är fortfarande alldeles för stora favoriter i mina ögon.
► Psykologiskt tung kvittering i matchserien. Först kvitter Linköping till 2-2 med tre minuter kvar och avgör sedan drygt åtta minuter i den tredje övertidssperioden! Det kommer verkligen ha gett luft under vingarna för östgötarna.
Tunga pjäser borta i Djurgården. A. Engqvist, R. Bourque och L. Vejdemo. Särskilt i offensiven och mot en storspelande J. Gustavsson är frånvaro märkbar. 
Dessutom är Linköping mer eller mindre skadefritt och har många spelare att rotera på. Samtidigt som lagets tongivande spelare som; Roy, Gustavsson, Billins och Persson har steppat upp ordentligt.
► Linköping är bra på bortaplan. Laget tog poäng i femton av tjugosex bortamatcher i grundserien och defensiven var stabil på bortaplan.

Vad talar emot:

► Djurgårdens hemmastyrka. 6-1 i första hemmamatchen ska man inte stirra sig blind på, men det var en imponerande seger. Dessutom vann stockholmarna arton av sina tjugosex hemmamatcher under grundserien.
Tre raka hemmasegrar för Djurgården över Linköping. Östgötarna har haft väldiga problem i Stockholm och har inte tagit poäng sedan den 5 januari 2017. 
► Defensiven hos hemmalaget. Djurgården har haft en strålande defensiv under hela säsongen och dessutom ett väldigt bra målvaktsspel. Något som dessutom tagits med in i slutspelet. 

Lång historik är Linköping ett lag som trivs mot Djurgården. Sju vinster på lagens tio senaste tävlingsmatcher och Linköping har ett lag för att kunna gå hela vägen.
Laget måste stjäla en match på bortaplan för att kunna ta sig vidare i slutspelet och med tanke på den boozt laget ska ha fått efter segern senast ska Djurgården absolut störas.

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback