Reklam

Djurgårdens IF - Karlskrona HK

14 januari 2016 at 12:15 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Matchstart kl 19.00 @ Hovet, Johannesshov

Djurgården har en riktigt spännande trupp denna säsongen, många riktigt duktiga offensiva spelare blandat med stora defensiva forwards och backar. Ett komplett lag som kanske saknar en eller två riktiga spetsar. Patrick Thoresen har varit en av de mest framträdande spelarna i Stockholmslaget men det är ändå en spelare jag förväntat mig mer av denna säsongen. Det verkar som om han kommit igång mer på slutet och är en spelare som verkligen är bäst när det gäller. Den stora backen Marcus Högström är även han värd att nämnas. Det är en skicklig tvåvägs-back med mjuk och följsam skridskoåkning som tagit stora kliv i sin utveckling de senaste två åren. Fortsätter han i denna riktningen kommer det garanterat bli några landskamper nästkommande säsong.

Karlskronas poängbästa spelare är Mattias Guter som gjort 17 poäng på 29 matcher. Att det räcker för att leda den interna poängligan säger ganska mycket om Karlskronas trupp. Förhoppningsvis ska deras tränarbyte få lite fart på spelarna och hjälpa dom till att hålla sig kvar i SHL. Det är helt enkelt så att man får börja fokusera på att göra ett helt nytt lagbygge inför säsongen 16/17.

Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från bet365.com
Djurgården, 1.32
Oavgjort, 5.50
Karlskrona, 7.50

Mitt tips: Vinst Djurgården

Jag har spelat på att Djurgården vinner kvällens match, vilket kanske inte är någon större överraskning. Karlskrona håller inte samma nivå som Djurgården och kommer få det riktigt tufft. Jag har även spelat på att Djurgården är först till 3 mål till oddset 1.45. Två solklara spel i mina ögon.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback